Kim & Khloe Kardashian: Η φωτογραφία που «πρόδωσε» τη διαφορά ηλικία τους

04.06.2018
Kim & Khloe Kardashian: Η φωτογραφία που «πρόδωσε» τη διαφορά ηλικία τους
Πόσων ετών είναι πια αυτές οι Kardashian;

Η ηλικία της οικογένειας Kardashian είναι πραγματικά κάτι το απροσδιόριστο, ξεκινώντας ήδη από την «κεφαλή» Kris Jenner.

Όσοι δεν παρακολουθούν στενά τις διάσημες περσόνες δύσκολα μπορούν να πέσουν μέσα αν κάποιος τους ρωτήσει την ηλικία των πέντε διάσημων αδερφών, αλλά και της μητέρας τους. Θα πίστευε κανείς πως Kim και Khloe Kardashian είναι συνομήλικες, να που η ίδια η Kim, όμως, κατέστησε σαφή την ηλικιακή διαφορά τους με μία και μόνο φωτογραφία.

Η ίδια ανήρτησε μία παιδική τους φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται στο κρεβάτι των γονιών τους, όπου η Kim είναι ολόκληρο παιδάκι ενώ η μικρή της αδερφή μωρό!

Πόσα χρόνια τις χωρίζουν; Τέσσερα. Η Kim έχει κλείσει αισίως τα 37 της χρόνια, με την Khloe να ακολουθεί, έχοντας σβήσει 33 κεράκια.

Μεγαλύτερη είναι η Kourtney Kardashian, η οποία σήμερα είναι 39 ετών. Μικρότερος, ο αδερφός τους, Rob Kardashian, που φέτος έγινε 31.

Στην περίπτωση των Jenner τα πάντα είναι πιο απλά καθαρά λόγω επαγγέλματος και… σχολείου.

Το μοντέλο της οικογενείας, Kendall Jenner, είναι 22 ετών, με την Kylie να αποτελεί το νεαρότερο μέλος της οικογενείας, ούσα μόλις 20 ετών. Κι ας μην της φαίνεται.

Η γνωστή momager Kris Jenner συμπλήρωσε 62 (!) έτη ζωής, ενώ η Caitlyn Jenner απέχει δύο χρόνια από τα 70!

Με εξαίρεση τις αδερφές Jenner, δεν θα είχαμε πετύχει ούτε ένα. Εσείς;