H Khloe Kardashian απογοητεύει το κοινό της – Η απόδειξη πως συγχώρησε τον άντρα που την απάτησε

20.06.2018
H Khloe Kardashian απογοητεύει το κοινό της – Η απόδειξη πως συγχώρησε τον άντρα που την απάτησε
Τι κι αν θεωρούνταν η πλέον δυναμική Kardashian;

Η Khloe τις τελευταίες ώρες μόνο θετικά δεν σχολιάζεται, αφού οι νέες της λήψεις στο πλευρό του μπαμπά της μικρής True, Tristan Thompson, μόνο θετικά σχόλια δεν απέσπασαν.

Μετά τις απιστίες του «άτακτου» συντρόφου της -την ώρα μάλιστα που εκείνη ετοιμαζόταν να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί-, το κοινό της ήλπιζε πως η Khloe θα είχε το απαιτούμενο σθένος να τον κρατήσει μακριά της. Κάτι που στην αρχή έγινε.

Οι φήμες για χωρισμό οργίαζαν, ωστόσο οι τελευταίες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από κοινή τους έξοδο σε εστιατόριο του Malibu αποδεικνύουν πως το ζευγάρι είναι μαζί, με την αδερφή της Kim να αποφασίζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Δεν ξέρουμε κατά πόσο η ίδια είναι έτοιμη να προχωρήσει μαζί του, η οικογένειά της, πάντως, έχει βάλει για τα καλά τον Tristan στη μαύρη λίστα μαζί με όλα τα αρσενικά που πλήγωσαν τις γυναίκες της οικογενείας Kardashian – Jenner.

Αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, πάντως, λίγα είναι τα ψωμιά του Thompson, αφού όσοι μπήκαν στη λίστα αυτή, λίγο καιρό άντεξαν στην «αυτοκρατορία» της οικογένειας – φαινόμενο.

Αχ βρε Khloe…