Δέσποινα Βανδή: Η εκπομπή που ονειρεύεται να παρουσιάσει δεν είναι αυτή που φαντάζεσαι

20.06.2018
Δέσποινα Βανδή: Η εκπομπή που ονειρεύεται να παρουσιάσει δεν είναι αυτή που φαντάζεσαι
Στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας τα τελευταία 20 χρόνια, η δημοφιλής τραγουδίστρια παραμένει δημιουργική και ψάχνει νέους ορίζοντες για το μέλλον της.

Εκτός του ότι ακόμη διατηρεί ιδιαίτερα ενεργή την παρουσία της στην ελληνική μουσική σκηνή, τόσο ως προς το τραγούδι αλλά και ως προς το μιούζικαλ, αφού πρωταγωνιστεί για δεύτερη χρονιά στην παράσταση 'Mamma Mia", η Δέσποινα Βανδή σχεδιάζει τη δική της σειρά ρούχων με μεγάλη επιτυχία.

Οι πληροφορίες θέλουν τη 48χρονη σταρ να έχει δεχτεί σοβαρή πρόταση από το Epsilon για την παρουσίαση του X- Factor, αφότου αγόρασε τα δικαιώματα του talent show, όμως η ίδια, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town, που τη φιλοξενεί και στο εξώφυλλο, αποκάλυψε την ιδανική τηλεοπτική εκπομπή που θα ήθελε να παρουσιάσει, την οποία και έχει ήδη προτείνει σε κανάλι.

Έχεις σκεφτεί κάτι για την τηλεόραση και το έχεις προτείνει σε κάποιο κανάλι;

Ναι, το ταξίδι είναι η αφορμή για να γνωρίσουμε πράγματα. Τόσα χρόνια στις διακοπές μου άρεσε να ανακαλύπτω τόπους. Θυμάμαι παλιά στη Μήλο, όταν έκανα το video clip, όλοι με ρωτούσαν ποιο είναι αυτό το μέρος. Δεν ήξεραν τη Μήλο. Μέσα από τις εικόνες που δείξαμε με τον Κώστα Καπετανίδη, άρχισαν να μιλούν γι’ αυτή. Κάπως έτσι θα είναι η εκπομπή. Και θέλω την επαφή με τους ανθρώπους του κάθε τόπου, δηλαδή οι πρωταγωνιστές θα είναι ο τόπος και οι άνθρωποι. Εγώ απλώς θα είμαι εκεί και θα συμμετέχω στην ιστορία τους. Θες να το πεις απλοϊκά ταξιδιωτική; Δεν είναι ακριβώς αυτό που του ταιριάζει. Είναι η Ελλάδα μέσα από τα δικά μου μάτια.

Συζητάς και για την παρουσίαση του X Factor;

Ναι, δεν έχει κλείσει τίποτα ακόμα. Είμαστε σε συζητήσεις με το Epsilon, θα δούμε.