Tο κορυφαίο σχόλιο για την εμφάνιση της Στάη στο γάμο του γιου της: «Mετά το μυστήριο είχες το δικαίωμα αν ήθελες, να πεις και το "Fuego"»

21.06.2018
Tο κορυφαίο σχόλιο για την εμφάνιση της Στάη στο γάμο του γιου της: «Mετά το μυστήριο είχες το δικαίωμα αν ήθελες, να πεις και το "Fuego"»
Η εμφάνιση της σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως και η αλήθεια είναι πως η σιδηρά κυρία της ενημέρωσης ήταν εκθαμβωτική.

Την επιμέλεια της εμφάνισης της Έλλης Στάη στο γάμο του μονάκριβου γιου της είχε ο γνωστός σε όλους Βρεττός Βρεττάκος. Ο τελευταίος ήταν ο ίδιος που έντυσε την Ελένη Φουρέιρα στην Eurovision και όχι μόνο βεβαίως, αφού δίνει τα δημιουργήματα του σε κορυφαίες σταρ του πλανήτη. Μετά τα όσα ακούστηκαν για την επιλογή του ρούχου ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έσπευσε να υπερασπιστεί την Έλλη Στάη και στη συνέχεια η ίδια να απαντήσει.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έγραψε: «Για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα, που βγαίνει κάθε μουρλοκακομοίρα να σχολιάσει αν ντύθηκε όπως έπρεπε η Έλλη Στάη στον γάμο του γιου της. Η Γυναίκα είναι S T A R. Και οι πραγματικοί Stars φοράνε ότι γουστάρουν, όπου γουστάρουν, όποτε γουστάρουν. Είναι μέρος του star quality που διαθέτουν. Έλλη μου, όχι μόνο ωραία και καλά ντύθηκες, αλλά μετά το μυστήριο είχες το δικαίωμα αν ήθελες, να πεις και το Φουέγκο».

Η απάντηση της Έλλης Στάη: «Χαχαχα! Να είσαι καλά! Έχω ανοσία στις ανοησίες, το ξέρεις»!

Για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα, Που βγαίνει κάθε μουρλοκακομοίρα να σχολιάσει αν ντύθηκε όπως έπρεπε η Έλλη Στάη στον γάμο του γιου της. Η Γυναίκα είναι S T A R. Και οι πραγματικοί Stars φοράνε ότι γουστάρουν, όπου γουστάρουν, όποτε γουστάρουν. Είναι μέρος του star quality που διαθέτουν. Έλλη μου, όχι μόνο ωραία και καλά ντύθηκες, αλλά μετά το μυστήριο είχες το δικαίωμα αν ήθελες, να πεις και το Φουέγκο. ❤️😏 #athens #greece #ellistai #journalist #star #gamos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ποσειδώνας Γιαννόπουλος (@poseidonas_giannopoulos) στις 20 Ιούν, 2018 στις 5:10 πμ PDT