Μύκονος: Σαουδάραβας Κροίσος άλλαξε τη ζωή των σερβιτόρων - Δεν φαντάζεστε τι πουρμπουάρ άφησε!

21.06.2018
Μύκονος: Σαουδάραβας Κροίσος άλλαξε τη ζωή των σερβιτόρων - Δεν φαντάζεστε τι πουρμπουάρ άφησε!
Παραμιλητό επικρατεί στη Μύκονο τις τελευταίες ημέρες με πρωταγωνιστή έναν Σαουδάραβα Κροίσο ο οποίος άλλαξε όπως φαίνεται τη ζωή των σερβιτόρων σε γνωστό στέκι του κοσμοπολίτικου νησιού.

Η ιστορία όπως ήταν αναμενόμενο έγινε πρώτη είδηση στο νησί και σήμερα βεβαίως έχει γίνει viral και κάνει το γύρο του διαδικτύου. Φυσικά δεν είναι ασυνήθιστο όλο αυτό, αφού και κατά το παρελθόν έχουμε δει παρόμοιες περιπτώσεις στη Μύκονο. Στο νησί που γίνονται τζίροι με ασύλληπτα ποσά που προκαλούν ίλιγγο τόσο στους κοινούς θνητούς όσο και στις ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών. Χαρακτηριστικό είναι πως σε κορυφαίες επιχειρήσεις που βρίσκονται στις παραλίες της Μυκόνου, ο τζίρος μπορεί να ξεπεράσει τα 50 εκατ. ευρώ.

Το πουρμπουάρ του Σαουδάραβα που έγινε είδηση:

Ο Σαουδάραβας κροίσος λοιπόν που κάνει τις διακοπές του αυτή την περίοδο στο νησί, έμεινε τόσο ικανοποιημένος από την περιποίηση και την αισθητική του χώρου που θέλησε να αφήσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό σαν φιλοδώρημα. Ο πελάτης λοιπόν όταν έφτασε η ώρα να πληρώσει, ζήτησε λογαριασμό και κλήθηκε να καταβάλλει το ποσό των 25.000 ευρώ. Προς έκπληξη όλων ο εν λόγω κύριος, συμπλήρωσε το εξωφρενικό χρηματικό ποσό των 65.000! Αμέσως ο σερβιτόρος μόλις είδε το σύνολο των χρημάτων που θα χρεώνονταν στην πιστωτική κάρτα του πελάτη, ενημέρωσε τους υπεύθυνους της επιχείρησης. Στη συνέχεια ένας από τους ιδιοκτήτες πλησίασε τον πελάτη και ευγενικά τον ρώτησε μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος ώστε να διορθωθεί άμεσα. Ο Σαουδάραβας εξήγησε ότι είχε μείνει πλήρως ικανοποιημένος από το σέρβις και την ατμόσφαιρα του μαγαζιού και γι’ αυτό ήθελε να αφήσει μεγάλο φιλοδώρημα.
Αυτά είναι...

Γιώργος Μουλάς