Η Jennifer Aniston έπαθε αυτό που όλες «τρέμουμε»: Με ποια γυναίκα έγινε ( ; ) ζευγάρι ο πρώην της;

26.06.2018
Η Jennifer Aniston έπαθε αυτό που όλες «τρέμουμε»: Με ποια γυναίκα έγινε ( ; ) ζευγάρι ο πρώην της;
Ο γάμος της Jennifer Aniston με τον Justin Theroux το 2015 μας έκανε να πιστέψουμε πως η ηθοποιός βρήκε επιτέλους την ευτυχία.

Δυστυχώς, διαψευστήκαμε όλοι –και περισσότερο η ίδια- πανηγυρικά, αφού από τη στιγμή που χώρισε, αρκετούς μήνες πριν, η μία έκπληξη διαδέχεται την άλλη.

Ο πρώην αγαπημένος της έχει τραβήξει επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας με κάθε κίνησή του να σχολιάζεται από τα διεθνή Μέσα, τα οποία δυσκολεύονται να του συγχωρήσουν πως… πλήγωσε τη Jennifer.

Τώρα, τα πράγματα είναι χειρότερα από ποτέ, αφού –όπως φαίνεται- οι φήμες περί σχέσης του Justin με την ηθοποιό και (πρώην) φίλη της Aniston, Emma Stone, μοιάζουν να επιβεβαιώνονται.

Οι φωτογραφίες των δυο τους σε γνωστά εστιατόρια της Νέας Υόρκης, αλλά και στο γαλλικό Hotel du Cap Eden Roc όπου απήλαυσαν τις κοινές τους διακοπές στα τέλη Μαΐου με φίλους, δεν αφήνουν περιθώρια για αμφισβήτηση. Τι κι αν οι δυο τους δεν επιβεβαιώνουν το παραμικρό;

Το τελευταίο δημοσίευμα του περιοδικού «Life & Style» δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβήτηση. Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν, οι δυο τους όχι μόνο είναι εδώ και καιρό ζευγάρι, μα επιπλέον φέρονται να είναι πολύ κοντά στη συγκατοίκηση.

Και όχι όπου κι όπου! Λόγος έγινε για το σπίτι της Emma, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτό της πρώην συζύγου του Justin.

Αχ βρε Jennifer, πόσο σε καταλαβαίνουμε…