Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη Jr

22.08.2018
Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη Jr
Ύστερα από έναν μήνα απουσίας από τα social media, η γνωστή παρουσιάστρια έδωσε και πάλι το "παρών".

Ο ξαφνικός θάνατος του Σωκράτη Κόκκαλη Jr, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ στις 14 Ιουλίου 2018, βύθισε σε βαρύ πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.

Η Δούκισσα ανήκει στην πρώτη κατηγορία των ανθρώπων που συγκλονίστηκαν από αυτή την απώλεια καθώς ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης ήταν ετεροθαλής αδελφός του εκλιπόντος.

Διάβασε εδώ τα πάντα για τη σχέση της με τον Σωκράτη Κόκκαλη Jr

Από εκείνη τη στιγμή, λοιπόν, και λόγω πένθους, η νεαρή παρουσιάστρια απήχε από το instagram. Μέχρι χθες, που εντοπίστηκε η πρώτη ανάρτηση από την τελευταία της 13ης Ιουλίου.

Η φωτογραφία κάτω είναι από την κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη Jr και εκτός από τη Δούκισσα στο βάθος, διακρίνεται ο σύζυγός της σε πρώτο πλάνο.

Η Δούκισσα επέλεξε να ανανεώσει τη σχέση με τους διαδικτυακούς της φίλους με μία όμορφη, γαλήνια λήψη ηλιοβασιλέματος και το σύμβολο της προσευχής στα σχόλιά της.

🙏

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις

Κατά τα άλλα, η 31χρονη παρουσιάστρια βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη φάση στην προσωπική της ζωή καθώς μόλις πριν από μερικούς μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Το αγοράκι, που θα πάρει το όνομα του παππού του [Σάββας] γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου 2018 και συμπλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την ευτυχία του ζεύγους.