Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Ο πρώτος χορός, το φιλί και η... εγκυμοσύνη! [video]

16.09.2018
Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Ο πρώτος χορός, το φιλί και η... εγκυμοσύνη! [video]
Στον απόηχο της χθεσινής λαμπερής βραδιάς στη Βαρυμπόμπη, ένα ακόμη βίντεο "ντοκουμέντο".

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ παντρεύτηκαν χθες το βράδυ και τα social media γέμισαν εικόνες από την, πραγματικά, φαντασμαγορική βραδιά!

Ανάμεσα στα πλάνα που ξεχωρίσαμε ήταν αυτό του πρώτου χορού που είδαμε στο προφίλ του καλού τους φίλου Θέμη Γεωργαντά!

Ο Αντώνης και η Υβόννη χορεύουν υπό τους ήχουν ενός από τα συγκροτήματα που έντυσαν μουσικά τη βραδιά και, παρά τη σχετική αμηχανία εκείνης, δίνουν στον κόσμο αυτό που ζητά: ένα φιλί!

Διάβασε κι αυτό: Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Οι διάσημες παρουσίες στον γάμο τους [photos]

Ωστόσο... στα πλάνα δεν μπορεί κανείς να μην παρατηρήσει την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της Υβόννης που φέρνει την πιθανότητα μιας δεύτερης εγκυμοσύνης πιο κοντά.. Λες;

Το ζευγάρι έχει ήδη μια κόρη την 3 ετών Ελένη, η οποία στάθηκε δίπλα τους ως παρανυμφάκι και επιβιβάστηκε μαζί τους σε μια βάρκα μετά το μυστήριο.

Η υπόνοια της εγκυμοσύνης μας ήρθε αμέσως μόλις είδαμε το βίντεο ενώ φωτογραφίες σαν κι αυτή δίνουν σχετική "τροφή". Φυσικά και η Υβόννη -η οποία παρεμπιπτότως ήταν μια πανέμορφη και υπέρκομψη νύφη- ως "κοινή θνητή" θα μπορούσε να έχει ένα "φουσκωματάκι", όπως έχουμε όλες οι υπόλοιπες, όμως, όπως και να έχει, μας φάνηκε κομματάκι... ύποπτο και το καταθέτουμε!

Αν η Ελένη είναι όντως να αποκτήσει σύντομα ένα αδελφάκι.. θα φανεί σύντομα!!! Προς το παρόν, στέλνουμε τις θερμότερες ευχές στο ζεύγος!