Παντρεύτηκε και η Νατάσσα Μποφίλιου - Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο

16.09.2018
Παντρεύτηκε και η Νατάσσα Μποφίλιου - Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο
Γιατί, δεν είχαμε μόνο τον γάμο του Αντώνη Ρέμου χθες...

Μπορεί όλο το διαδύκτιο να έχει γεμίσει από φωτογραφίες του διάσημου τραγουδιστή που παντρεύτηκε χθες την Υβόννη Μπόσνιακ, όμως υπήρξε ένας ακόμη "τραγουδιστικός" γάμος, που πέρασε στα πιο.. ψιλά. Σκοπίμως βέβαια.

Ο λόγος, φυσικά, για τη Νατάσσα Μποφίλιου που παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της, Χρήστο Κορτσέλη [φωτό κάτω] στο Χαϊδάρι και ουχί στη Φολέγανδρο, όπου κάποια στιγμή είχε αφήσει να εννοηθεί η τραγουδίστρια.

Κρατώντας ανέκαθεν τα προσωπικά της διακριτικά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η ίδια η Νατάσσα Μποφίλιου δεν έχει επιεβαιώσει ακόμη την είδηση. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γάμος τελέστηκε και το τραπέζι δόθηκε στην ταράτσα του Φοίβου, μεταξύ λίγων καλών φίλων και συγγενών του ζευγαριού.

Διάβασε επίσης: Έτσι ήταν η Νατάσσα Μποφίλιου στα 5 της χρόνια

Φωτογραφίες των νεόνυμφων δεν έχουμε δει, όμως στον λογαριασμό της Τόνιας Σωτηροπούλου, η οποία ήταν καλεσμένη, παίρνουμε μια γεύση από την ατμόσφαιρα.

Άκρως εντυπωσιακή, όπως πάντα, η ελληνίδα ηθοποιός επέλεξε μια δημιουργία των MiRo για την περίσταση, ενώ πόζαρε περιχαρής μόνη και μαζί με το "έτερον ήμισύ" της, Κωστή Μαραβέγια, αλλά και τον κολλητό της νύφης, Δημήτρη Μοθωναίο.