Τα "τρίδυμα" της οικογένειας Kardashian/Jenner: Ποιο είναι ποιο;

17.09.2018
Τα "τρίδυμα" της οικογένειας Kardashian/Jenner: Ποιο είναι ποιο;
Μια φωτογραφία που μοιράστηκε η Kim Kardashian κάνει τον γύρο του διαδικτύου και συνοδεύεται από πολλά χαμόγελα!

Έτσι τα έφερε ο... πελαργός και οι τρεις αδελφές της διάσημης ριαλιτοοικογένειας γέννησαν με μικρή διαφορά τα παιδιάκαι τους. Κοριτσάκια και τα τρία. Και όπως φαίνεται, είναι.. "αυτοκόλλητα".

Chicago West. Το τρίτο παιδί της Kim Kardashian και του Kanye West γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 2018 μέσω παρένθετης μητέρας.

Stormi Webster: Το πρώτο παιδί της μικρότερης αδελφής, Kylie Jenner και του ράπερ Travis Scott γεννήθηκε την 1η Φεβρουαρίου 2018 κάτω από άκρα μυστικότητα.

True Thomson: Ήταν κοινό μυστικό πόσο ήθελε η Khloe Kardashian να γίνει μανούλα και τελικά το όνειρό της έγινε πραγματικότητα στις 12 Απριλίου 2018, κάτω όμως όχι από τις ιδανικότερες συνθήκες -για να το θέσουμε ευγενικά. Οι "πομπές" του πατέρα της μικρής, Tristan Thomson προκάλεσαν μέγα σκάνδαλο και επίσπευσαν τη δική της άφιξη στον κόσμο. Τελικά η μαμά Khloe τον συγχώρησε και "ζουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα" -έτσι για την ιστορία!

Τα τρία μωράκια φαίνεται ότι κάνουν πολύ καλή παρέα και η λεζάντα δίπλα στη φωτογραφία που μοιράστηκε η περήφανη μαμά/θεία Kim τα λέει όλα.. Και μας δίνει και ένα σχετικό κουίζ... "Τα τρίδυμα", γράφει η Kim.. Εντάξει.. Αλλά ποια είναι ποια, από τις ξαδελφούλες;;

Εμείς θα λέγαμε από αριστερά Chicago, True & Stormi. Εσύ τι λες;