Drew Barrymore: Τα συγκλονιστικά της λόγια για τη μάχη της με την κοκαΐνη

17.09.2018
Drew Barrymore: Τα συγκλονιστικά της λόγια για τη μάχη της με την κοκαΐνη
Για τη μάχη της με τα ναρκωτικά μίλησε η Drew Barrymore κατά την εμφάνισή της στην εκπομπή «Norm Macdonald Has A Show» που δικαίως μπορεί να χαρακτηριστεί ως μία από τις «δυνατότερές» της.

Η ηθοποιός που ουδέποτε έκρυψε το πρόβλημα που αντιμετώπισε σε παιδική και εφηβική ηλικία με την κοκαΐνη άνοιξε ξανά το κεφάλαιο «απεξάρτηση», περνώντας το δικό της μήνυμα για τις ουσίες.

Διαβάστε ακόμη: Ποια Katie Holmes; O Tom Cruise είναι ξανά ερωτευμένος με… το κορίτσι της διπλανής πόρτας

Η ίδια, εισήχθη σε κλινική απεξάρτησης στα 14 μόλις χρόνια της κάτι που αποδίδει στην μεγάλη διασημότητα την οποία ουδέποτε μπόρεσε να διαχειριστεί. Της λείπει σήμερα η κοκαΐνη;

Θεέ μου, έχει περάσει πολύς καιρός, αλλά όχι! Τίποτα δε θα έμοιαζε με χειρότερο εφιάλτη. Ποτέ δεν έκανα χρήση παραισθησιογόνων… Αλλά πίνω και διασκεδάζω τη ζωή μου. Η κοκαΐνη είναι κυριολεκτικά ο μεγαλύτερος εφιάλτης μου αυτή τη στιγμή. Αλήθεια, σε συνδυασμό με τη διασημότητα είναι η συνταγή της καταστροφής.

Πώς ξεπέρασε την εξάρτησή της;

Ξέρεις τι είναι τέλειο; Τα ξεπέρασα όλα στα 14. Κάτι σαν κρίση ηλικίας, επειδή μπήκα στην κλινική, έμεινα χωρίς οικογένεια. Και μετά έγινα κηδεμόνας του εαυτού μου, βρήκα τον δρόμο μου. Είχα μαμά, αλλά ήταν πιο πολύ φίλη μου. Μου έλεγε ‘Θέλεις να πας σχολείο και να σε πειράζουν όλη μέρα, ή θέλεις να πας στο Studio 54;’ Και εγώ σκεφτόμουν ‘Εννοείται δε θέλω να περάσω τη μέρα μου με αυτά τα κορόιδα που μου φέρονται απαίσια.

Διαβάστε ακόμη: Matthew McConaughey: Έτσι έσωσε τον 6 μηνών γιο του από… τα δόντια "άγριου" πρόβατου

Άραγε θα αποτελέσει παράδειγμα για τους συναδέλφους της, ώστε να μιλήσουν κι εκείνο για τον σκοτεινό κόσμο των ναρκωτικών;