Δέσποινα Βανδή: Οι σπάνιες τρυφερές αναρτήσεις αγκαλιά με τον Ντέμη [photos]

18.09.2018
Δέσποινα Βανδή: Οι σπάνιες τρυφερές αναρτήσεις αγκαλιά με τον Ντέμη [photos]
Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια!

Γενέθλια είχε χθες ο Ντέμης Νικολαΐδης και η σύζυγός του, Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να τον γιορτάσει όπως "του πρέπει".

Το διάσημο ζευγάρι βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη όπου η ελληνίδα τραγουδίστρια χθες το βράδυ έδωσε προγραμματισμένη συναυλία. Μετά από τη συναυλία, αν δηλαδή κρίνουμε από την ώρα ανάρτησης των εν λόγω φωτογραφιών, είχαμε τους... εορτασμούς!

Η Δέσποινα Βανδή αποφεύγει να "ανεβάζει" φωτογραφίες του Ντέμη, όμως αυτή τη φορά μοιράστηκε δυο ασπρόμαυρες, πολύ τρυφερές φωτογραφίες των δυο τους και οι θαυμαστές της έκαναν... πάρτι!

Διάβασε κι αυτό: Βανδή-Ντέμης: Ιδού η περίφημη συνέντευξη που προκάλεσε σε όλους σοκ!

Στη μία, η λεζάντα είχε μόνο καρδούλες, ενώ στην άλλη, με μεγάλες δόσεις χιούμορ και αγάπης, έγραψε τα εξής: "45 το αγόρι μου!!!Ακομα να με φτάσει!😂😂😂😂 #birthday #loveofmylife #istanbul". Για την ιστορία, η ίδια είναι 4 χρόνια μεγαλύτερη.

Εκτός από τις δυο αυτές φωτογραφίες του ζεύγους, η Δέσποινα αποκάλυψε μέσω stories την τούρτα που είχε παραγγείλει για τον αγαπημένο της, η οποία δεν θα μπορούσε να έχει άλλο θέμα από... ποδοσφαιρικό!

Στις αρχές το μήνα, ο Ντέμης Νικολαΐδης "έχασε" τον πατέρα του, εξ ου και δεν συνόδευσε τη Δέσποινα στον πρόσφατο γάμο του Αντώνη Ρέμου. Τα γενέθλιά του, λοιπόν, στάθηκαν αφορμή για να χαμογελάσει ξανά από την καρδιά του. Χρόνια πολλά.