Marie Chantal: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Παύλου και η ηλικία της - Θα εκπλαγείς!

18.09.2018
Marie Chantal: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Παύλου και η ηλικία της - Θα εκπλαγείς!
Γενέθλια είχε χθες (17/9/2018) η σύζυγος του πρωτότοκου του τέως βασιλιά της Ελλάδας και εκείνος της ευχήθηκε διαδικτυακά και ιδιαιτέρως ζεστά!

23 χρόνια γάμου και πέντε παιδιά μετρούν η Marie Chantal και ο Παύλος ο οποίος, για την ιστορία αναφέρεται ως διάδοχος της Ελλάδας στο προφίλ που έχει στα social media -και όχι μόνο!

Χθες, λοιπόν, η Marie Chantal είχε γενέθλια και μάλιστα σημαντικά γενέθλια καθώς συμπλήρωσε 50 χρόνια ζωής! Μπορεί να μην της φαίνεται όμως να που, αισίως, εισέρχεται στην έκτη δεκαετία της ζωής της.

Τόσο η ίδια όσο και Παύλος είναι ιδιαίτερα δραστήριοι στα social media, οπότε δεν θα μπορύσαν να λείπουν και οι διαδικτυακές ευχές εκ μέρους εκείνου. Ο λόγος για τον οποίο τις υπογραμμίζουμε, ωστόσο, αφορά στην ένταση των συναισθημάτων που περικλείουν. Σαν ερωτική εξομολόγηση, ένα πράγμα!

Διάβασε κι αυτό: Ολυμπία: Η εγγονή του "τέως" πέρασε το Πάσχα με μαγιό στις Μπαχάμες [photos]

"Ευτυχισμένα γενέθλια στον έρωτα της ζωής μου ❤️🎂 Σ' αγαπώ για πάντα MC❤️", γράφει ο Παύλος και οι ευχές κάτω από τη φωτογραφία της συζύγου του, που μοιράστηκε -που θα μπορούσε να είναι και λίγο καλύτερη, για να πούμε και την αλήθεια- άρχισαν να φτάνουν από παντού!

Ιδού η ανάρτηση και οι ευχές του Παύλου -στα αγγλικά, βεβαίως! Εμείς κάναμε μια μετάφραση!

Happy Birthday to the love of my life ❤️🎂I love you for ever MC❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pavlos Crown Prince (@pavlosgreece) στις