Στη φυλακή με χειροπέδες ο Bill Cosby: Η ποινή που του επιβλήθηκε

26.09.2018
Στη φυλακή με χειροπέδες ο Bill Cosby: Η ποινή που του επιβλήθηκε
4 χρόνια μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου που αποκάλυψε ότι ο μέχρι εκείνη τη στιγμή αγαπημένος τηλεοπτικός "πατέρας" των αμερικανών -και όχι μόνο- ήταν στην ουσία... κατά συρροήν βιαστής, έφτασε η ετυμηγορία.

14 χρόνια μετά, και ύστερα από 2 δίκες, ο Bill Cosby οδηγείται στη φυλακή, έχοντας κριθεί ένοχος για σεξουαλική επίθεση. Η Andrea Constand τον είχε κατηγορήσει ότι το 2004 την είχε ναρκώσει και της είχε επιτεθεί σεξουαλικά. Η δική της ήταν η μόνη υπόθεση που μπόρεσε να σταθεί στο δικαστήριο, όμως περισσότερες από 50 γυναίκες εμφανίστηκαν δηλώντας θύματά του.

Διάβασε κι αυτό: Αποκάλυψη σοκ: Κατά συρροή βιαστής ο Μπιλ Κόσμπι

Ο Cosby, ο οποίος είναι πια σχεδόν τυφλός, καταδικάστηκε σε φυλάκιση από 3 έως 10 χρόνια χωρίς το δικαίωμα της εγγύησης, το οποίο κρίθηκε "ανάρμοστο". Στην ερώτηση του διακαστή αν έχει κάτι να πει, εκείνος παρέμεινε σιωπηλός και ακολούθησε με αυτό τον τρόπο τους υπαλλήλους, που του φόρεσαν τις χειροπέδες, στον δρόμο προς τη φυλακή.

Δικαιωμένα αισθάνονται τα θύματα του Cosby ενώ στο δικαστήριο δεν είδαμε ούτε την επί 55 χρόνια σύζυγό του, Camille, η οποία τον είχε στηρίξει δημόσια στην αρχή, ούτε κάποιο από τα 5 παιδιά τους.