Χρύσα Ρώπα: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον 22χρονο γιο της- Θυμάσαι με ποιον δημοσιογράφο ήταν παντρεμένη; [photos]

27.09.2018
Χρύσα Ρώπα: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον 22χρονο γιο της- Θυμάσαι με ποιον δημοσιογράφο ήταν παντρεμένη; [photos]
Στο Ηρώδειο βρέθηκε χθες το βράδυ η δημοφιλής ηθοποιός. Και δεν ήταν μόνη.

Μεταξύ των θεατών που απόλαυσαν την tango opera «María de Buenos Aires» στη Ηρώδειο ήταν και η Χρύσα Ρώπα, η οποία είχε στο πλευρό της τον γιο τους, Κωνσταντίνο Λάλα.

Ο 22χρονος νεαρός, καρπός του έρωτα της ηθοποιού με τον πρώην σύζυγό της, Θανάση Λάλα [φωτό κάτω] ζει μόνιμα στο Παρίσι με τη σύντροφό του και τον γιο τους και σπάνια εμφανίζεται δημόσια.

Σε παλιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο γνωστός δημοσιογράφος, ζωγράφος και συγγραφέας στο "Πρωινό" είχε αποκαλύψει πως οι σχέσεις του με την πρώην σύζυγό του είναι άριστες καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά: "Με κανέναν άνθρωπο που του οφείλω δεν έχω κακές σχέσεις"

Διάβασε επίσης: Η Ελένη Ράντου δεν σπούδασε εξ΄αρχής ηθοποιός-Η αποκάλυψη της!

Ο Κωνσταντίνος Λάλας έχει σπουδάσει Τέχνη και αυτό ήταν κάπως αναπόφευφκτο, όπως είχε δηλώσει στην ίδια συνέντευξη ο πατέρας του, δίνοντας τα εύσημα, ξεκάθαρα, στην πρώην σύζυγό του.

Όταν ζούσαμε μαζί με τη Χρύσα Ρώπα είχαμε μέσα στο σπίτι παντού ανοιγμένες εκδόσεις Τέχνης και κάθε μέρα η συνήθειά μας ήταν να γυρίζουμε μία σελίδα και το αφήναμε έτσι. Όλο το σπίτι είχε έργα τέχνης και κυκλοφορούσε ο Κωνσταντίνος ανάμεσά τους. Πρέπει να είσαι πολύ ιδιοφυής άνθρωπος για να έχεις μία τέτοια αντίληψη επιρροής στο παιδί σου

Τα τελευταία χρόνια, ο Θανάσης Λάλας ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με τη σύντροφό του, Άννα Δρούζα