Η Nicole Kidman μιλά για τα δύο παιδιά της με τον Tom Cruise και τη Σαϊεντολογία

12.11.2018
Η Nicole Kidman μιλά για τα δύο παιδιά της με τον Tom Cruise και τη Σαϊεντολογία
Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που ακούσαμε για τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της Nicole Kidman και του Tom Cruise, μέχρι που πρόσφατα η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε σε αυτά σε νέα συνέντευξη της. Αν θυμάσαι κατά τη διάρκεια του δεκαετούς γάμου τους, οι Tom και Nicole υιοθέτησαν τον Connor, 23 ετών σήμερα, και την Isabella, 25. Μετά τον χωρισμό τους, τα παιδιά επέλεξαν να ζήσουν με τον Τοm επειδή τότε κάνανε τα πρώτα τους βήματα στη Σαϊεντολογία, θρησκεία που έχει άλλωστε ασπαστεί και ο πατέρας τους εδώ και χρόνια. Η διάσημη σταρ μίλησε για τη σχέση της μαζί τους σε μια πολύ σπάνια συζήτηση.

«Δίνω πολύ προσοχή σε όλα αυτά», είπε στο περιοδικό Australia's Who η Kidman. «Πρέπει να προστατεύσω όλες αυτές τις σχέσεις. Είμαι σίγουρη 150 τοις εκατό ότι θα έδινα τη ζωή μου για τα παιδιά μου, γιατί αυτός είναι ο σκοπός μου».

Στη φωτογραφία κάτω, η Bella και ο Connor Cruise σε παλιότερη φωτογραφία.

Αν και η Nicole Kidman έχει παντρευτεί τον Keith Urban από τον Ιούνιο του 2006 και έχει δύο κόρες μαζί του -την δεκάχρονη Sunday Rose και την επτάχρονη Faith Margaret - εξήγησε ότι αυτό δεν αλλάζει τίποτα στην αγάπη που νοιώθει για τα παιδιά της με τον Tom.

Διάβασε επίσης: Nicole Kidman: Η μεγάλη θυσία που κάνει για την οικογένειά της

«Είναι ενήλικες», δήλωσε η Kidman. « Είναι σε θέση να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις. Έχουν κάνει την επιλογή να είναι Σαϊεντολόγοι και ως μητέρα, είναι δουλειά μου να τους αγαπώ. Και είμαι παράδειγμα αυτής της αποδοχής και αυτό που πιστεύω είναι ότι ανεξάρτητα από το τι κάνει το παιδί σας, το παιδί έχει αγάπη και πρέπει να ξέρει ότι υπάρχει διαθέσιμη αγάπη. Εγώ είμαι ανοιχτή εδώ. Νομίζω ότι αυτό είναι τόσο σημαντικό, γιατί αν αυτό το αφαιρέσεις από ένα παιδί, το αποκόψεις από οποιοδήποτε παιδί, σε οποιαδήποτε σχέση, σε οποιαδήποτε οικογένεια - είναι λάθος. Γι 'αυτό η δουλειά μας ως γονείς είναι να προσφέρουμε πάντα αγάπη άνευ όρων».

Το 2016, όταν ούτε o Tοm Cruise ούτε η Νicole Kidman παρευρέθησαν στον γάμο της κόρης τους Ιsabella, οι φήμες περί αποξένωσης φούντωσαν και έτσι η κόρη τους έσπευσε να ξεδιαλύνει τα πράγματα. «Φυσικά μιλάμε, είναι οι γονείς μου. Όποιος τα λέει διαφορετικά είναι βλάκας» δήλωσε στο New Idea. Ο Connor συμφώνησε με την αδελφή του, λέγοντας: «Δεν με νοιάζει τι λένε οι άνθρωποι. Ξέρω ότι εγώ και η μαμά μου είμαστε ενωμένοι, την αγαπώ πολύ. Η οικογένειά μου σημαίνει τα πάντα».

Διάβασε κι αυτό: Tom Cruise: Δεν έχει δει την κόρη του, Suri, εδώ και χρόνια και ιδού γιατί

Πάντως, είναι απόλυτα φυσικό η Nicole Kidman να μην θέλει να μιλάει για τα υιοθετημένα παιδιά της από σεβασμό για τις πεποιθήσεις τους, αλλά είναι σαφές ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο παρά μόνο αγάπη μεταξύ της οικογένειας.

Νικολέτα Μακρή