Rihanna: "Φωτιά" τα εσώρουχα που κυκλοφόρησε για τον Άγιο Βαλεντίνο [photos]

12.01.2019
Rihanna: "Φωτιά" τα εσώρουχα που κυκλοφόρησε για τον Άγιο Βαλεντίνο [photos]
Η νέα συλλογή της Savage x Fenty περιλαμβάνει δαντελένια bralettes, μεταξωτές πιτζάμες μέχρι και...μαστίγιο

Η Rihanna κυκλοφόρησε μια νέα συλλογή γυναικείων εσωρούχων για τον Άγιο Βαλεντίνο μέσω του brand της Savage x Fenty, με κομμάτια που είναι σέξι αλλά και άνετα.

Αυτό το είδες; "Λιώμα" ο Bruce Willis: Τον έβγαλαν "σηκωτό" από μπαρ [photos]

Τα εσώρουχα είναι σε αποχρώσεις του ροζ και του κόκκινου, το κόστος τους ξεκινά από 20 δολάρια και φτάνει μέχρι 80 με την συλλογή να περιλαμβάνει από δαντελένια bralettes με βελούδινες καρδιές στις θηλές μέχρι μεταξωτές πιτζάμες σε διάφορα χρώματα και σχέδια.

Δες και αυτό: Friends: Η κόρη του Ross και της Rachel είναι σήμερα 16 ετών [photos]

Από την συλλογή δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν και animal prints κομμάτια, που φέτος θεωρούνται η απόλυτη τάση, ενώ ένα κομμάτι που ξεχώρισε είναι το μαστίγιο, που επίσης διατίθεται προς πώληση.

Διάβασε επίσης: Δε φαντάζεσαι σε ποια διάσημη ηθοποιό ανήκει αυτό το πρησμένο πόδι

«Τα εσώρουχα δεν έχουν να κάνουν μόνο με την αξιοποίηση του γυναικείου σώματος, πρέπει να το τιμούν και αυτό είναι η Savage x. Για μένα "Savage" σημαίνει δύναμη. Ειδικά για τις γυναίκες, τις οποίες γενικά θεωρούν αδύναμες και πως έχουν συνεχώς κάποιον ανάγκη. Η Savage είναι αυτή η διαφορετική γυναίκα. Είναι ακριβώς το αντίθετο, είναι δυναμική, έχει τον έλεγχο και αναλαμβάνει την ευθύνη για όλες τις επιλογές της», λέει η Rihanna.