Ο Matthew McConaughey αποκαλύπτει με ποια διάσημη συμπρωταγωνίστριά του υπήρξε τρελά ερωτευμένος

28.01.2019
Ο Matthew McConaughey αποκαλύπτει με ποια διάσημη συμπρωταγωνίστριά του υπήρξε τρελά ερωτευμένος
Πριν από πολλά χρόνια βέβαια...

Μήπως ανήκεις και εσύ σε αυτές που μόνο στη σκέψη του Matthew McConaughey αισθάνεται μια έξαψη; Όχι άδικα καθώς είναι ένας από τους μεγαλύτερους καρδιοκατακτητές του Χόλιγουντ, αλλά προφανώς, πολύ προτού αποκτήσει τον τίτλο αυτό, είχε ερωτευτεί πολύ μια άλλη διάσημη γυναίκα. Ποια ήταν αυτή; Η Diane Lane. Οι δυο τους, που πρωταγωνιστούν μαζί στη νέα ταινία Serenity, μίλησαν για αυτή τη συνεργασία. Η φωτογραφία επάνω είναι από την ταινία αυτή, από όπου και η σκηνή στη συνέχεια..

Σε μια συνέντευξη που έδωσε στο ΕΤ, ο McConaughey αποκάλυψε ότι η Diane ήταν στην πραγματικότητα ο πρώτος του έρωτας. «Tην ερωτεύτηκα από την ταινία Lonesome Dove στην οποία έπαιζε», δήλωσε ο 49χρονος ηθοποιός, αναφερόμενος στην ταινία του 1989. «Αυτό μπορεί να ήταν σχεδόν στην προεφηβεία μου, έτσι [τώρα] έτυχε να συνεργαστώ μαζί της. Μοιάζει όπως ήταν εκείνη την εποχή και είναι μία από τις καλύτερες ηθοποιούς που έχουμε στη showbiz. Ήταν τιμή να συνεργαστώ μαζί της».

Διάβασε επίσης: Kissing in the rain: 10 κινηματογραφικά φιλιά στη βροχή που έγραψαν ιστορία [photos]

Aλλά το καλύτερο μέρος είναι ότι ο McConaughey το εκμυστηρεύτηκε αυτό στην Diane την πρώτη ημέρα των γυρισμάτων του Serenity. Όταν ρωτήθηκε για τον συνάδελφό της σε μια συνέντευξη για το ΕΤ, η Diane είπε με ένα λαμπερό χαμόγελο: «Πεθαίνω, δεν ξέρω τι να πω γι 'αυτό, εννοώ θέλω να ανταποκριθώ σε αυτό». Προσέθεσε ότι προσπάθησε να μην σκέφτεται την κολακευτική εξομολόγηση κατά τη διάρκεια της γυρισμάτων. «Νομίζω ότι το μπλόκαρα», δήλωσε η 54χρονη ηθοποιός. «Δεν νομίζω ότι είπε ψέματα. Σε ευχαριστώ για το κοπλιμέντο. Πεθαίνω! Σε αγαπώ και εγώ μωρό», είπε.

Διάβασε και αυτό: Keira Knightley: Δεν ήταν στυλιστικός ο λόγος για τον οποίο φορούσε το μπερεδάκι στο «Love Actually»

Όπως και να έχει εμάς μας αρέσει πολύ ο Matthew McConaughey μαζί με τη σύζυγό του Camila Alves με την οποία είναι παντρεμένος 6 χρόνια και έχουν μαζί τρία παιδιά.