Είναι επίσημο: Ο Brad Pitt και η Angelina είναι πλέον singles και με το νόμο!

15.04.2019
Είναι επίσημο: Ο Brad Pitt και η Angelina είναι πλέον singles και με το νόμο!
Σχεδόν τρία χρόνια μετά την πρώτη ανακοίνωση του χωρισμού τους, ο Brad Pitt και η Angelina είναι πλέον επίσημα single. Σύμφωνα με τα έγγραφα που δημοσίευσε το The Blast, το πάλαι ποτέ ζευγάρι σύμφωνα με δικαστική απόφαση που βγήκε την Παρασκευή και οι δυο τους είναι πλέον single προτού ολοκληρωθεί το διαζύγιό τους.

Σύμφωνα με το The Blast, ο Pitt και η Jolie ήθελαν αυτή την απόφαση η οποία κάνει πλέον τυπικό το επίσημο διαζύγιο τους καθώς τους θεωρεί νομικά singles αν και συνεχίζουν να μοιράζονται την επιμέλεια των παιδιών τους, επειδή ήταν έτοιμοι να «προχωρήσουν τις ζωές τους» και έπρεπε να προχωρήσουν συναισθηματικά. Η κίνηση αυτή όμως δεν έγινε, όπως είπαν οι πηγές στο The Blast, επειδή είναι σε νέα σχέση κάποια από τις δύο πλευρές. Τώρα οι Pitt και Jolie θα πρέπει ακόμα να διαπραγματευτούν τα υπόλοιπα στάδια του διαζυγίου τους. Αυτές οι λεπτομέρειες περιλαμβάνουν τον διαχωρισμό των κοινών περιουσιακών στοιχείων καθώς και τη σύναψη συμφωνίας για την επιμέλεια των παιδιών τους: τον Maddox ηλικίας 17 ετών, τον 15χρονο Pax, την 14χρονη Zahara, την 12 ετών Shiloh και τα 10χρονα δίδυμα Knox και Vivienne.

Η Jolie υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβριο του 2016. Μέχρι εκείνη την εποχή, το ζευγάρι ήταν παντρεμένο δύο χρόνια και ήταν μαζί για πάνω από μια δεκαετία. Οι δύο τους ήρθαν κοντά στα γυρίσματα της ταινίας Mr. & Mrs. Smith το 2005. Ο Pitt ήταν τότε παντρεμένος με τη Jennifer Aniston, αλλά μετά το διαζύγιό τους, ο Pitt και η Jolie άρχισαν να βγαίνουν δημόσια μετά την πρεμιέρα της ταινίας.

Έπειτα από τον χωρισμό τους το 2016, πολλά ρεπορτάζ ανέφεραν ότι η επικοινωνία μεταξύ των δύο ήταν προβληματική, ιδίως όσον αφορά την επιμέλεια. Ωστόσο, φαίνεται ότι έχουν γυρίσει σελίδα πάνω σε αυτό το θέμα. «Και οι δύο γονείς επικεντρώνονται στο τι είναι καλύτερο για τα παιδιά», δήλωσε μια πηγή στο People.

Μια άλλη πηγή δήλωσε στο Hollywood Life ότι ο Pitt αισθάνεται ότι η νέα κατάσταση που τους φέρνει η πρόσφατη δικαστική απόφαση, είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για όλη την οικογένεια. «Ο Brad αισθάνεται υπέροχα που είναι single και το ότι έλαβε στα χέρια του αυτά τα έγγραφα ήταν πραγματικά σημαντικό γι 'αυτόν. Θέλει πραγματικά να κλείσει το κεφάλαιο με την Angelina όσο μπορεί και να προχωρήσει. Και με αυτή τη διαδικασία αισθάνεται ότι είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να το κάνει», είπε η πηγή, προσθέτοντας, ότι «ο Brad επιθυμεί πάντα για την Angie τα καλύτερα, αφού ήταν τόσα πολλά χρόνια ζευγάρι και έχουν παιδιά μαζί, αλλά αυτό το κεφάλαιο κλείνει και αισθάνεται καλά ο ίδιος. Το κύριο μέρος του διαζυγίου τελείωσε».

Εκτός από τη φροντίδα για τα παιδιά τους, ο Pitt και η Jolie αναμφισβήτητα έχουν πολλά που θα τους κρατάνε απασχολημένους καθώς επίσημα λένε αντίο στο γάμο τους. Τον Ιούλιο, ο Pitt θα παίξει σε μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του καλοκαιριού, το νέο φιλμ του Quentin Tarantino με τίτλο Once Upon a Time in Hollywood. Όσο για την Jolie, τον Οκτώβριο θα την δούμε στο sequel της ταινίας του Disney, Maleficent: Mistress of Evil.