Σπάνιο: Η Αλίκη μελαχρινή σε βραδινή έξοδο με τον άνθρωπο που την έπεισε να αλλάξει χρώμα στα μαλλιά! [Φωτογραφία]

15.04.2019
Σπάνιο: Η Αλίκη μελαχρινή σε βραδινή έξοδο με τον άνθρωπο που την έπεισε να αλλάξει χρώμα στα μαλλιά! [Φωτογραφία]
Η εθνική μας σταρ στα πρώτα βήματα της καριέρας της μπορεί να ήταν μελαχρινή, από τότε όμως ήταν όμορφη και χαριτωμένη.

Στη φωτογραφία που σας παρουσιάζουμε παρακάτω θα δείτε την Αλίκη Βουγιουκλάκη στα τέλη του 1950 σε νυχτερινή έξοδο, παρέα με τον Μάριο Πλωρίτη ο οποίος ως γνωστόν ήταν εκείνος που την έπεισε να κάνει τη μεγάλη αλλαγή χρώματος στα μαλλιά της. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας το «Ποντικάκι».

Το σπάνιο υλικό μοιράστηκε μέσω instagram ο δημοσιογράφος Άρης Λουπάσης που διαθέτει ένα πλουσιότατο αρχείο από εκείνη την εποχή.

Δείτε ακόμη: Η Νατάσα Παζαΐτη είχε γενέθλια: Πόσα κεράκια έσβησε και το μήνυμά της [photo]

Ο ίδιος έγραψε: Φωτο με την Αλίκη στα τέλη της δεκαετίας του ’50 με τον τότε σύντροφο της Μάριο Πλωριτη (αριστερά) να διασκεδάζουν με τις επιτυχίες του σπουδαίου Βασίλη Τσιτσανη (δεξιά) στο κοσμικό κέντρο «Φαληρικον» στις Τζιτζιφιες. Ένα από τα θρυλικοτερα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας που ξεκίνησε την λειτουργία του το 1958 και μεσουρανησε για είκοσι πέντε χρόνια, με τα μεγαλύτερα αστέρια του λαϊκού και ρεμπετικου τραγουδιού να έχουν περάσει από το παλκο του. Για την Αλίκη ο Μάριος Πλωριτης υπήρξε ο θεατρικός της μέντορας, ο μεγάλος θεατρανθρωπος που με τις γνώσεις και τις πολύτιμες συμβουλές του, της δίδαξε σημαντικά πράγματα και βοηθησε στην εξέλιξη της καριέρας της. Ήταν αυτός που την προέτρεψε να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της και την πρότεινε στον σημαντικό ηθοποιό Κώστα Μουσουρη σε μεγάλες παραστάσεις ως συμπρωταγωνιστρια, εκτοξευοντας έτσι την καριέρα της στην κορυφή και το έναυσμα τρία χρόνια μετά ως μεγάλη θιασαρχης.

Γιώργος Μουλάς