Paulina Porizkova: Η 54χρονη καλλονή ποζάρει χωρίς μακιγιάζ αποκαλύπτοντας το μόνο πράγμα που έχει κάνει στο πρόσωπό της

19.07.2019
Paulina Porizkova: Η 54χρονη καλλονή ποζάρει χωρίς μακιγιάζ αποκαλύπτοντας το μόνο πράγμα που έχει κάνει στο πρόσωπό της
Τα λόγια της είναι πολύ "δυνατά" και σκοπό έχουν να βοηθήσουν, ισχυρίζεται η ίδια. "Είμαστε όλοι πάνω στο ίδιο καράβι", "φωνάζει".

Πρόκειται για μία από τις πιο όμορφες γυναίκες που πέρασαν ποτέ από την ιστορία της παγκόσμιας μόδας, ενώ το χαμηλών τόνων προφίλ της είχε υπογραμμιστεί ακόμη και τότε.

Η Paulina Porizkova είναι σήμερα 54 ετών και παραμένει μια πανέμορφη γυναίκα -και γιαγιά, παρακαλώ- με μια ομορφιά φυσική, την οποία φροντίζει αλλά δεν αλλοιώνει.

Είναι εναντίον των αισθητικών επεμβάσεων αλλά δεν "σταυρώνει" σε καμία περίπτωση όσους τις επιλέγουν.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της τη βλέπουμε "ύποπτα" γερασμένη στο μισό της πρόσωπο και σε μια μακροσκελή ανάρτηση την εξήγηση, μαζί με τις σκέψεις και τα συναισθήματά της σχετικά με το γυναικείο φύλο και τα όσα αντιμετωπίζει στον βωμό της... ομορφιάς!

Διάβασε και αυτό: Ο γιος της Liz Hurley είναι... "άβολα" ίδιος με εκείνη [photos]

Ιδού τι γράφει στη λεζάντα η Paulina και κάτω η φωτογραφία

"Πέρσι, όταν γέρασα το μισό μου πρόσωπο για ένα make up test. 😱 Όχι, δεν έχω κάνει κάτι ενέσιμο στο πρόσωπό μου, ούτε έχω τραβήξει, ούτε καλύψει κάτι. ΑΚΟΜΗ. Έχω λάβει τόσα πολλά και όμορφα σχόλια για το πόσο 'αληθινή' φαίνομαι και χαίρομαι πολύ που κάποιοι νοιάζονται. Αυτό βέβαια δεν θα έπρεπε να μειώσει αυτούς που έχουν επιλέξει διαφορετικό μονοπάτι. Το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι οι γυναίκες να μοιράζονται την αλήθεια τους προς όφελος άλλων γυναικών. Είμαστε όλοι μέσα στο ίδιο καράβι. Το να είσαι γυναίκα σήμερα -και μέσα από τόσα και τόσα χρόνια- μας έμαθε ότι οι κοινωνικές προσδοκίες για τις γυναίκες αφορούν πρωταρχικά το να είμαστε όμορφες. Μας δίδαξε επίσης ότι οι μεγαλύτερες γυναίκες είναι αόρατες με μικρή αξία Μέχρι τη στιγμή που η κοινωνία μας γίνει πιο έξυπνη και αλλάξει, εμείς, οι γυναίκες θα νιώθουμε υποτιμημένες αν δεν είμαστε όμορφες ή νέες. Έτσι, φυσικά και βάζουμε τα δυνατά μας για μια καλύτερη εξωτερική εμφάνιση -καθώς αυτό είναι που καθορίζει αν είμαστε ορατές ή όχι! (Παρεμπιπτόντως, είναι πολύ πιο εύκολο να σε ακούσει κάποιος όταν σε βλέπει πρώτα). Εκείνες που επιλέγουν ενέσιμες λύσεις και χειρουργεία δεν είναι σε καμία περίπτωση λιγότερο πολύτιμες, ενώ θέλουν επίσης να τους φέρεται κάποιος ως ανθρώπινα όντα. Πρόκειται απλά για μια διαφορετική κατά του ηλικιακού ρατσισμού και του μισογυνισμού . #sexyhasnoagelimit #fiftyandfabulous #beproud #youdoyou

Όσο για τη φωτογραφία στην αρχή; Αυτή είναι από το χθεσινό της ποστ όπου η Paulina, πόζαρε ακριβώς μετά την προπόνησή της χωρίς μακιγιάζ "απολαμβάνοντας", όπως έγραφε στη λεζάντα, τα αποτελέσματα της Ultherapy, μιας θεραπείας lifting χωρίς νυστέρι αλλά με υπέρηχους, που όπως φαίνεται κάνει "δουλίτσα".