Βαρύ πένθος για τον Λάκη Λαζόπουλο: Πέθανε η σύζυγός του

23.08.2019
Βαρύ πένθος για τον Λάκη Λαζόπουλο: Πέθανε η σύζυγός του
Η Τασούλα Λαζοπούλου ήταν 60 ετών και τα τελευταία τρία χρόνια έδινε τη μάχη της με τον καρκίνο. Άφησε την τελευταία της πνοή χθες το βράδυ, 22/8/2019.

Βαρύ το κλίμα στη Λάρισα σήμερα καθώς με το πρώτο φως του ήλιου μάθαμε για τους θανάτους δύο "παιδιών" της. Από τη μία η γνωστή ηθοποιός Ελισάβετ Ναζλίδου και από την άλλη η Τασούλα Λαζοπούλου, η οποία παρότι με καταγωγή από τη Δράμα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι υπήρξε "Λαρισαία εξ αγχιστείας".

Και αυτή η δεύτερη θλιβερή είδηση έγινε ευρύτερα γνωστή από ανάρτηση του δημοσιογράφου Βασίλη Μπουζιώτη, ο οποίος αποχαιρέτησε την Τασούλα ως εξής:

Ο ΛΑΚΗΣ ΕΧΑΣΕ
ΤΗΝ ΤΑΣΟΥΛΑ ΤΟΥ 🌹
η τασουλα του λακη/ ο λακης της τασουλας/ ο λακης εχασε σημερα την τασουλα του/ κι ας παλεψε πολυ να την σωσει απο την γαμημενη αρρωστια/ κι ας μην ελειπε απο διπλα της μεχρι το τελος/ κι ας γυρισαν ολο τον κοσμο για να μη τη χασει/ ολοι ξεραμε,μα σιωπουσαμε/ ειχε κερδισει την αγρια μαχη παλια/ για καιρο ηταν- εμοιαζε καλα/ μα επεστρεψε πιο επιθετικος ο καρκινος/ κι ο λακης πλαι της ακοιμητος φρουρος μαζι με το κοριτσι τους/ το περασμενο καλοκαιρι πηγε να τα παρατησει ολα-να μην κανει τους βατραχους- τους εκανε/ απ την παρασταση εφευγε και πηγαιναν στο εξωτερικο ελπιζοντας/ στα καμαρινια της επιδαυρου ηταν βουρκωμενος/ το ιδιο και στα καμαρινια του ηβη στα χτυποκαρδια/ κι επειτα πριν το τσαντιρι/ ερχονταν οι επιθεσεις βροχη κι εκεινος σιωπουσε/ μονο η τασουλα του και το παιδι τον ενοιαζαν/ εσφιγγε τις γροθιες του και προχωρουσε/ κομματιασμενος φοβισμενος αλλα προχωρουσε/ θυμαμαι την τασουλα του λακη στο σπιτι τους στο γαλατσι,σε εξοδους, σε θεατρα/ ευγενικη,χαμηλων τονων, με ενα ιδιαιτερο χιουμορ, γλυκυτατη/ με μια μεγαλη αγκαλια/ η τασουλα δεν αντεξε αλλο/ εφυγε αφηνοντας πισω της τον λακη της-μισο πια, με το κοριτσι τους/ παιζει αγρια, αδικα παιχνιδια η ζωη/ σκεφτομαι το λακη με τις πληγες της μαμας του να χανει και την τασουλα του/ δυσκολο βραδυ το σημερινο/ η σκεψη μου μαζι του 🌹

Η Τασούλα και ο Λάκης Λαζόπουλος γνωρίστηκαν στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, όπου και οι δυο σπούδασζαν στη Νομική Σχολή. Παντρεύτηκαν στη Λάρισα το 1983 και έχουν μαζί μια κόρη, την Μαριέλλη.

Μέσα από το altsantiri.gr (από όπου δανειζόμαστε και τις φωτογραφίες παρακάτω) μαθαίνουμε τα νέα για τον αγώνα που έδινε η εκλειπούσα καθώς και για την επιθυμία της οικογένειας σχετικά με τον αποχαιρετισμό της.

"Τα τελευταία τρία χρόνια έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείο «Υγεία» και του επικεφαλής, κ. Αθανασιάδη, δεν κατέστη δυνατόν να βγει νικήτρια. Το τελευταίο διάστημα μεγάλη συμβολή στη θεραπεία της είχε και η ογκολόγος, Αντωνία Διγκλία, που εργάζεται σε ένα από τα δέκα καλύτερα νοσοκομεία του κόσμου, στο Chuv της Λοζάνης.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει το Σάββατο στο πρώτο νεκροταφείο, ενώ σύμφωνα με επιθυμία της θα ταφεί στη γενέτειρά της, στην πόλη της Δράμας.

Η ταφή θα γίνει τη Δευτέρα σε ώρα που θ’ ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Όλοι οι αληθινοί φίλοι της οικογένειας, συγγενείς και παλιοί συμφοιτητές καλούνται να είναι εκεί.

Επιθυμία της οικογένειας είναι να μην καλυφθεί η τελετή δημοσιογραφικά ή φωτογραφικά.

Η οικογένεια δεν επιθυμεί καμία δημοσιότητα και καλούνται όλοι οι εκπρόσωποι του Τύπου και οι φωτογράφοι να σεβαστούν το πένθος της οικογένειας"