Μαρέβα Μητσοτάκη: Το μήνυμα της προς την Briggite Macron και οι αντιδράσεις για το ντύσιμό της [photos]

23.08.2019
Μαρέβα Μητσοτάκη: Το μήνυμα της προς την Briggite Macron και οι αντιδράσεις για το ντύσιμό της [photos]
Επίσημη επίσκεψη πραγματοποίησε στο Παρίσι το ζεύγος Μητσοτάκη και το ζεύγος Macron τους υποδέχτηκε στο Ελιζέ. Όπως ήταν φυσικό, τα βλέματα όλων έπεσαν επάνω στις Πρώτες Κυρίες της Γαλλίας και της Ελλάδας, οι οποίες, έτσι κι αλλιώς είναι γνωστές για το ξεχωριστό προσωπικό τους στυλ! Κι όμως, τα σχόλια δεν ήταν όλα θετικά. Για πρώτη φορά.

Ας ξεκινήσουμε ανάποδα και συγκεκριμένα από την ανάρτηση που έκανε πριν από λίγη ώρα η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη στο Twitter ευχαριστώντας, στην ουσία, τους Macron, για τη φιλοξενία.

"Ενα μεγάλο ευχαριστώ. Αγαπητή Brigitte Macron είναι βαθύτατα συγκινημένη από την τόσο ζεστή σας υποδοχή. Το ότι γνωρίσαμε το Elysée στο πλευρό σας ήταν μία στιγμή αξέχαστη και γεμάτη έμπνευση!! Αναμένουμε να σας υποδεχτούμε πολύ σύντομα στη χώρα μας", έγραψε σε άπταιτα γαλλικά η σύζυγος του έλληνα πρωθυπουργού και, φυσικά, έγινε... viral.

Η ανάρτηση αυτή έρχεται στον απόηχο των σχολίων που δέχτηκε η κυρία Μητσοτάκη για τη στυλιστική επιλογή της κατά τη συνάντηση αυτή.

Πάντα κομψή και στυλάτη, η Μαρέβα Μητσοτάκη έχει κερδίσει προ πολλού τα... εύσημα της "καλοντυμένης με άποψη". Να όμως, που η συγκεκριμένη εμφάνιση δεν εντυπωσίασε τους πάντες. Αντίθετα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τη θεώρησαν "εκτός κλίματος".

Εμείς είμαστε από τους θαυμαστές των εμφανίσεων της ελληνίδας Πρώτης Κυρίας. Και η συγκεκριμένη μας άρεσε πολύ. Ωστόσο, αναγνωρίζουμε ότι ενδεχομένως να ήταν κάπως πιο φθινοπωρινή από ότι θα περίμενε κανείς. Έστω...

Ιδού μερικές φωτογραφίες από την επίμαχη εμφάνισή της, σημειώνοντας, πως μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου εστιάστηκε και στο πρόσωπο της κυρίας Macron καθώς αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την πρόσφατη αισθητική επέμβαση που λέγεται ότι έκανε στο πρόσωπό της.

Ζωή Κίττα