Ελληνίδα windsurfer ετοιμάζεται για έναν ιστορικό διάπλου στα 81 της χρόνια

23.08.2019
Ελληνίδα windsurfer ετοιμάζεται για έναν ιστορικό διάπλου στα 81 της χρόνια
Η Αναστασία Γερολυμάτου σκοπεύει να γράψει ιστορία. Λίγες μόνο ώρες τη χωρίζουν από το να κάνει ένα όνειρο ζωής πραγματικότητα. Αύριο, Σάββατο, 24 Αυγούστου, η Αναστασία θα αποπειραθεί να κάνει τον διάπλου Σκάλα Κεφαλονιάς - Κυλλήνη με windsurf.

Ακούγεται σαν ψέμα, αλλά είναι αλήθεια. Δεινή windsurfer, η Ανασταστασία Γερολυμάτου ετοιμάζεται να σηκώσει το πανί της με στόχο ένα παγκόσμιο ρεκόρ, όχι μόνο λόγω ηλικίας αλλά και λόγω της μεγάλης απόστασης που θα διανύσει. «Πιστεύω ότι όλα είναι δυνατά αρκεί να το θέλεις πολύ», διαβάζουμε στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην Ιφιγένεια Τσαντίλη και το bodyinbalance.gr

Από την ίδια συνέντευξη μαθαίνουμε ότι η Αναστασία ξεκίνησε το άθλημα πριν από 40 χρόνια και παρά τις οικογενειακές υποχρεώσεις της [έχει δυο παιδιά] αθλείται καθημερινά μέχρι και σήμερα.

Ο διάπλους αποτελεί προσωπικό της στοίχημα και για τον λόγο αυτό, έβγαλε σε αυτή την ηλικία ταυτότητα αθλητή περνώντας "θριαμβευτικά" όλες τις εξετάσεις που προβλεπόταν.

Η Αναστασία Γερολυμάτου είναι παράδειγμα για όλους, μικρούς και μεγάλους, γιατί πιστεύει ότι όλα είναι δυνατά αρκεί να το θέλεις πολύ.

«Θέλω να δώσω το παράδειγμα να κάνουμε πράγματα, όχι μόνο windsurf, αλλά και ποδήλατο, περπάτημα, να φροντίζουμε τους κήπους μας, τα λουλούδια μας. Να αγαπάμε τηφύση, τους συνανθρώπους μας. Εγώ γι ´ αυτό σε τέτοια ηλικία κάνω αυτό το εγχείρημα».

Καλή επιτυχία και... αέρας στο πανί της!