Ο Vincent Cassel "ανέβασε" φωτογραφία με τη Monica Bellucci - Η αντίδραση της νυν συζύγου του

02.09.2019
Ο Vincent Cassel "ανέβασε" φωτογραφία με τη Monica Bellucci - Η αντίδραση της νυν συζύγου του
Το διάσημο πρώην ζευγάρι χώρισε το 2013 και σήμερα εκείνος είναι ξανά παντρεμένος με την 22χρονη εξωτική καλλονή, Tina Kunaney. Έτσι για την ιστορία!

Ένα από τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά ζευγάρια που πέρασαν ποτέ από τον χώρο της διεθνούς showbiz. H "απολύτη γυναίκα" Monica Bellucci και ο "γοητετυικός άσχημος" του γαλλικού κινηματογράφου, Vincent Cassel, έζησαν έναν παράφορο έρωτα, έκαναν δυο κόρες μαζί, παντρεύτηκαν και χώρισαν ύστερα από 18 χρόνια σχέσης.

Οι φήμες θέλουν τη σχέση αυτή να τελείωσε όταν μπήκε στη ζωή του Cassel η νυν σύζυγός του και μητέρα της τρίτης του κόρης, Tina Kunakey, όμως επειδή αυτό πρέπει να έγινε όταν εκείνη ήταν ακόμη ανήλικη, δεν λέγεται έτσι... ανοιχτά! Έστω!

Ύστερα από πολλά χρόνια, λοιπόν, οι πρώην σύζυγοι περπάτησαν ξανά μαζί στο κόκκινο χαλί.

Αφορμή, η παρουσίαση στο πλαίσιο του φετινού φεστιβάλ Βενετίας του remake της ταινίας "Μη αναστρέψιμος" (Irréversible) στην οποία οι δυο τους είχαν συμπρωταγωνιστήσει το 2002.

Cassel και Bellucci πόζαραν μαζί σε δύο εκδηλώσεις και παρόλο που σχεδόν δεν αντάλλαξαν ματιά και είχαν τον σκηνοθέτη τους διαρκώς αναμεσά τους, τα φλας άστραψαν και κατέγραψαν τα... ντοκουμέντα!

Η ιστορία, όμως δεν τελειώνει εκεί.

Μετά το photocall για την ταινία, ο Cassel μοιράστηκε μια φωτογραφία από τη εκδήλωση, στο Instagram του, την οποία, μάλιστα, συνόδευσε με την εξής λεζάντα:

”irreversible-total inversion”
Είμαι χαρούμενος και περήφανος που παρουσίασεα αυτή τη νέα, έξυπνη και δυναμική εκδοχή του #IRREVERSIBLE χθςε στο #76thvenicefilmfestival.
Μαζί μου ο θρυλικός σκηνοθέτης @gasparnoeofficial και φυσικά η Monica η οποία αδιαμφισβήτητα εξουσιάζει την ταινία τόσο αβίαστα από την αρχή μέχρι το τέλος.
#PARTNERSINCRIME

Ιδού και η φωτογραφία που επέλεξε ο Cassel. H Tina, όμως, τι λέει για όλα αυτά;

Η 22χρονη καλλονή δεν χάνει ευκαιρία να αφήσει το σχόλιό της σε κάθε ανάρτηση του αγαπημένου της. Είτε με λέξεις είτε με emoticons, η Tina κάτι σχολιάζει. Σε αυτή τη φωτογραφία όμως, έλαμψε δια της... σιωπής της! Δεν σχολίασε κάτι. Έκανε όμως κάτι "καλύτερο". Μοιράστηκε όλο το post του "καλού" της στα stories της, συνοδεύοντάς το με μια καρδούλα!!!!

Ιδού και εύγε στην Tina όσο "τυπική" και "στοχευμένη" κι αν ήταν η κίνηση!!! Τι έχουν να χωρίσουν πια, μεταξύ τους, άλλωστε;;; Λέμε τώρα!!!

Ζ. Κ.