H Salma Hayek γίνεται 53 ετών - Ιδού ο απίθανος τρόπος με τον οποίο το γιόρτασε [photo]

02.09.2019
H Salma Hayek γίνεται 53 ετών - Ιδού ο απίθανος τρόπος με τον οποίο το γιόρτασε [photo]
Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα (2/9/2019) η Λατίνα σταρ και η σχετική, χθεσινή της ανάρτηση συζητιέται ακόμη.

Η Salma Hayek είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και τελείως ακομπλεξάριστη στις αναρτήσεις της. Αφού έχει παραδεχτεί ότι σταμάτησε να βάφει τα μαλλιά της -και της αρέσει πολύ- και ύστερα από πολλά ποσταρίσματα φωτογραφιών της χωρίς ίχνος μακιγιάζ, ήρθε η στιγμή να γιορτάσει τα γενέθλιά της όπως αγαπά. Τα 53α γενέθλιά της, για την ακρίβεια.

"Ναι, αύριο γίνομαι 53. Ε και;" έγραψε στη λεζάντα η Salma και μοιράστηκε την παρακάτω φωτογραφία. Έμπνευση η ανάρτησή της και ιδού:

"Χρόνια πολλά" κι από εμάς. Για την ιστορία να θυμήσουμε ότι η Salma Hayek είναι παντρεμένη με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου Kering, François-Henri Pinault, από το 2008.

Ο Pinault είναι 57 ετών και βρίσκεται στο τιμόνι ενός από τους πιο ισχυρούς οίκους στον χώρο της μόδας, παγκοσμίως. Μερικές από τις διάσημες φίρμες που "χειρίζεται" είναι οι: Gucci, Saint Laurent, Alexander McQueen, Dodo, Bottega Veneta! Το ζευγάρι έχει μαζί μια κόρη, την 11 ετών Valentina Paloma.

Πριν γνωρίσει τη Hayek, ο Pinault είχε μια μακροχρόνια σχέση με τη Linda Evangelista, με την οποία έχει επίσης ένα παιδί, ενώ έχει ακόμη δυο μεγαλύτερα από τον πρώτο του γάμο.