Η Kylie Jenner μοιράστηκε την πιο τρυφερή φωτογραφία από τη γέννηση της κόρης της

02.09.2019
Η Kylie Jenner μοιράστηκε την πιο τρυφερή φωτογραφία από τη γέννηση της κόρης της
Aυτό που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία ως το επτασφράγιστο μυστικό του 2017, είναι η εγκυμοσύνη της Kylie Jenner και γέννηση της κόρης της, Stormi Webster, η οποία χθες (1/9/2019) έγινε 18 μηνών.

Ωστόσο, πριν μερικές μέρες, η 22χρονη διάσημη μανούλα μοιράστηκε ένα σπάνιο στιγμιότυπο από τις πολύ προσωπικές στιγμές της ζωής της. Ενώ βρισκόταν στην πρεμιέρα για το Look Mom I Can Fly - ένα ντοκιμαντέρ για τον σύντροφό της Travis Scott, που προβάλεται τώρα στο Netflix - η Kylie μαγνητοσκόπησε μερικά από τα βίντεο από την ταινία και τα μοιράστηκε στα stories της στο Instagram.

«Η καλύτερη μέρα της ζωής μου», έγραψε μαζί με το video της που τη δείχνει σε ένα νοσοκομειακό κρεβάτι με την Stormi μέσα στο μαιευτήριο, να κλαίει από συγκίνηση. Ο Scott βρίσκεται κοντά της κοιτάζοντας σοκαρισμένος, ενθουσιασμένος και τρομαγμένος.

Η φωτογραφία που μοιράστηκε από τις πρώτες ώρες ζωής της κόρης τους είναι πολύ γλυκιά και δεν την έχουμε ξαναδεί. Ιδού:

Στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ, το ζευγάρι φαινόταν τόσο ερωτευμένο όσο ήταν στο βίντεο [φωτό επάνω]

Για την ιστορία, το "Look Mom I Can Fly" επιχειρεί μια κοντινή και προσωπική ματιά στη ζωή του Scott κατά τα προηγούμενα χρόνια, πριν και μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ Astroworld που είναι βραβευμένο με Grammy. Eπίσης, παρουσιάζει πολλές προσωπικές στιγμές με την Kylie αλλά και το μωρό τους, αφού είναι μία από τις πιο διάσημες οικογένειες του πλανήτη.

Με την ευκαιρία ιδού και το βίντεο που είχαν αφιέρωσει οι διάσημοι γονείς στην κόρη τους πέρσι τον Φεβρουάριο...