Θυμάσαι την Άσπα Τσίνα; Φέτος θα τη δούμε σε σίριαλ στην τηλεόραση μαζί με τον Κώστα Καραφώτη!

03.09.2019
Θυμάσαι την Άσπα Τσίνα; Φέτος θα τη δούμε σε σίριαλ στην τηλεόραση μαζί με τον Κώστα Καραφώτη!
Η συμμετοχή της στο Fame Story του 2002 άφησε... εποχή! 17 χρόνια μετά, ετοιμάζεται να μας ξανασυστηθεί! Και φέρνει κι άλλες εκπλήξεις!

Εκκρηκτικός ο χαρακτήρας της Άσπας Τσίνα, την έκανε να ξεχωρίσει από πολύ νωρίς σε εκείνο το reality show και, προφανώς, όχι μόνο για το αδιαμφισβήτητο ταλέντο της στο τραγούδι.

Έχοντας διαγράψει τα... χιλιόμετρά της τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, η Άσπα ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση, ως ηθοποιός αυτή τη φορά. Θα τη δούμε στο "Room Service, πληζ", τη νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα, που θα προβληθεί φέτος από τον ΣΚΑΪ.

Η είδηση "κυκλοφόρησε" μέσω Facebook και συγκεκριμένα μέσα από ανάρτηση του ηθοποιού Θανάση Τούμπουλη, ο οποίος μοιράστηκε φωτογραφία τους από τα γυρίσματα με την εξής λεζάντα:

Η Άσπα με μπουρνούζι και σημειώσεις;;;
Ο Βασίλης να δεις που με μπέρδεψε για τον Room Service και με κοιτάζει έτσι.
Υπομονή Βασίλη μου. Λίγη υπομονή μέχρι τον Οκτώβρη και θα τον βρεις στο Σκάι τον Room Service, πλιζ λίγη υπομονή ακόμη είπαμε !!!

Ιδού και η φωτογραφία:

Και η ίδια η Άσπα όμως μοιράστηκε στιγμές από εκείνα τα γυρίσματα, στα οποία δίπλα της βλέπουμε τη νικήτρια του πρώτου κύκλου του My Style Rocks, Ραμόνα Βλαντή αλλά και τον Κώστα Καραφώτη, τον δημοφιλή τραγουδιστή που γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story 2, στο βάθος...

Θα έχει ενδιαφέρον αυτή η συνεύρεση. Για να δούμε..