Brad Pitt: Το νέο τατουάζ-μυστήριο δίπλα σε αυτό που «χτύπησε» όταν παντρεύτηκε την Angelina Jolie

03.09.2019
Brad Pitt: Το νέο τατουάζ-μυστήριο δίπλα σε αυτό που «χτύπησε» όταν παντρεύτηκε την Angelina Jolie
Τι θέλει να πει ο... ποιητής;

Κανείς δεν κάνει ένα τυχαίο τατουάζ. Κάθε εκατοστό μελάνης έχει κάποιο νόημα. Και όταν αποκαλύφθηκε το νέο τατουάζ του Brad Pitt στα απίστευτα γυμνασμένα του χέρια, κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Βενετίας, όπου παρευρέθηκε για την προώθηση του νέου διαστημικού δράματος, Ad Astra, έπρεπε να μάθουμε: Τι σημαίνει αυτό;

Το τατουάζ δεν είναι μεγάλο, αυτό που φαίνεται είναι απλά η σιλουέτα ένος μοναχικού άνδρα. Δίπλα του είναι ένα ποίημα του Rumi που ο Pitt και η πρώην σύζυγός τoυ Angelina Jolie είχαν «χτυπήσει» στον γάμο τους το 2014. Λέει, «Πέρα από την έννοια των σωστών και των λάθος πράξεων, υπάρχει ένα πεδίο. Εκεί θα σε συναντήσω».

Αλλά τι σημαίνει αυτός ο μοναχικός άνθρωπος και υπάρχει κάτι που πρέπει να αναζητήσουμε για την τοποθέτησή του δίπλα στο γαμήλιο τατουάζ του; Κάποιες πηγές, συμπεριλαμβανομένου του HollywoodLife, έχουν υποθέσει ότι ο άνθρωπος είναι μέρος ενός μεγαλύτερου τατουάζ που ο Pitt μπορεί να χρησιμοποίησε για να καλύψει την εν λόγω φράση. Ο Pitt και η Jolie είχαν ένα εξαιρετικά δύσκολο διαζύγιο, με τον εκείνον να ισχυρίζεται ότι η πρώην του το παρέτεινε. Το διαζύγιο έχει αποξενώσει επίσης τον Pitt από τα παιδιά του με τη Jolie. Ο γιος τους Maddox και η κόρη τους Shiloh έκαναν και οι δύο τα γενέθλια τους χωρίς τον μπαμπά τους.

Μπορεί το τατουάζ να συμβολίζει τα συναισθήματα του Pitt ως ξένου πια απέναντι στην οικογένειά του; Κατά την Ημέρα του Πατέρα αυτό το καλοκαίρι, γράφτηκε ότι τα παιδιά του δεν θα τον καλούσαν. Και παρόλο που σχεδίαζε να περάσει χρόνο μαζί τους ενώ η Jolie γυρνούσε τη νέα της ταινία, δεν υπήρξε καμία συζήτηση γι 'αυτό.

Ή, αν το πάμε λίγο πιο μακριά, μήπως το τατουάζ έχει να κάνει με την φημολογούμενη σχέση του με τη Jennifer Aniston, με την οποία ο διάσημος ηθοποιός φέρεται να έβγαινε; Μήπως είναι ένας παρείσακτος που στέκεται δίπλα στο σύμβολο του γάμου του; Δεν έχουμε ιδέα, αλλά ελπίζουμε ότι ο Pitt θα πει κάτι και θα μας ενημερώσει για το τι σημαίνει το τατουάζ του, προτού τρελαθούμε στις εικασίες.

Ν. Μ.