O Sylvester Stallone αποχαιρετά τον John Rambo με τη "βοήθεια" του Rocky Balboa και συγκινεί

01.10.2019
O Sylvester Stallone αποχαιρετά τον John Rambo με τη "βοήθεια" του Rocky Balboa και συγκινεί
37 χρόνια μετά την προβολή της πρώτης ταινίας του θρυλικού franchise, ο 73χρονος, πια, ηθοποιός λέει το δημόσιο "αντίο" στο alter ego του. Ή, για να είμαστε πιο ακριβείς, διορθώνουμε: στο ένα από τα δύο alter ego του. Και, προφανώς δεν του είναι εύκολο.

Όταν "ντύθηκε" πρώτη φορά τον ρόλο του John Rambo το 1982 ο Sylvester Stallone είχε ήδη ταυτιστεί με τον ρόλο του Rocky Balboa. Μάλιστα την ίδια χρονιά -το 1982- βγήκε στους κινηματογράφους και η δεύτερη ταινία του θρυλικού -πια- μποξέρ.

Κι όμως. Μέσα στα χρόνια που ακολούθησαν, με έξι συνολικά ταινίες Rocky και πέντε Ράμπο, ο Sly δεν... μπερδεύτηκε ποτέ. Ούτε και οι θαυμαστές του...

Έχουμε και λέμε, λοιπόν: "Rambo: First Blood" (1982), "Rambo: First Blood - Part II" (1985), "Rambo III" (1988), "Rambo" (2008) και "Rambo: Last Blood" (2019)

Όπως έκανε και με τον Rocky του, ο Sylvester Stallone θέλησε να αποχαιρετήσει τον Rambo του δημόσια. Και το έκανε μέσω Facebook με μία ανάρτηση όπου μοιράστηκε μαζί με τη φωτογραφία που βλέπετε επάνω -τον John Rambo στην πρώτη και την τελευταία του ταινία- τα εξής λόγια:

Ένα σπουδαίο ταξίδι μέσα στον χρόνο. Λάτρεψα το ότι ενσάρκωσα αυτό τον χαρακτήρα με κάθε κύτταρο του κορμιού μου. Ευχαριστώ και πάλι... #Rambo

Φυσικά τα σχόλια ακολούθησαν "βροχή" αλλά, τελικά, ενώ, όπως εξήγησε ο ίδιος δεν το είχε σκοπό, αυτή δεν ήταν η τελευταία ανάρτηση που έκανε για το θέμα.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Sly μοιράστηκε μία ξεχωριστή φωτογραφία του από το πρώτο Rambo -την οποία, όλως παραδόξως δεν είχε δει ξανά- και στη λεζάντα χρησιμοποίησε μερικά λόγια του Rocky από την πρώτη ταινία, σε έναν συνδυασμό που συγκινεί -και όχι μόνο τους θαυμαστές του Stallone!


Δεν είχα σκοπό να τη δείξω, αλλά δεν την είδα δει μέχρι σήμερα... Και αυτή θα είναι η τελευταία φωτογραφία του Rambo για πολύ καιρό. Και σας αφήνω με αυτό: 'Το μέλλον σου είναι εκεί έξω. Εσύ απλά πρέπει να το βρεις, πριν το κάνει κάποιος άλλος' @rockybalboa.1976

Αυτά γράφει για το τελευταίο αντίο ο Sylvester Stallone και ιδού η φωτογραφία για την οποία μιλά.

Ζωή Κίττα