Ποια δεύτερη εγκυμοσύνη; Η Kylie Jenner και ο Travis Scott μόλις χώρισαν

02.10.2019
Ποια δεύτερη εγκυμοσύνη; Η Kylie Jenner και ο Travis Scott μόλις χώρισαν
Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να πάρουν ο 28χρονος ράπερ και η 22χρονη επιχειρηματίας/reality star, έχοντας βέβαια στον νου ό,τι καλύτερο για την κορούλα τους.

Και ενώ οι φήμες ήθελαν τη μικρότερη της διάσημης ριαλιτοοικογένειας έγκυο ξανά, η Kylie Jenner και ο Travis Scott χώρισαν. Το έκαναν όμως με τον πιο φιλικό τρόπο, όπως μεταφέρουν πηγές φίλα προσκείμενες και στους δύο.

Φαίνεται πως η σχέση τους είχε αρχίσει να "βάζει νερά" εδώ και λίγο καιρό καθώς λόγω του εξαιρετικά βεβαρημένου προγράμματός τους, δεν βλεπόταν συχνά...

Χώρισαν λοιπόν και συμφώνησαν στην κατά 50/50 κηδεμονία της μονάκριβης κόρης τους, Stormi ενώ, σύμφωνα με την The Blast δεν υπάρχουν οικονομικές αξιώσεις από καμία πλευρά καθώς "είναι αμφότεροι οικονομικά ανεξάρτητοι".

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το ζευγάρι προσπάθησε λίγο καιρό να γεφυρώσει τις διαφορές, όμως τελικά η απόφαση πάρθηκε. "Θα κάνουν ένα διάλειμμα από τη σχέση τους".

Στα δύο χρόνια που κράτησε η σχέση τους, ο Travis και η Kylie χώρισαν κι άλλες φορές, όμως αυτή, ίσως να είναι η... "χαριστική".

Θα δείξει!