Πέτρος Τατσόπουλος: Τα νεότερα για την υγεία του και το μήνυμα των δικών του ανθρώπων

03.10.2019
Πέτρος Τατσόπουλος: Τα νεότερα για την υγεία του και το μήνυμα των δικών του ανθρώπων
Φαίνεται ως εξελίσσονται ομαλά τα πράγματα για τον 59χρονο συγγραφέα και πρώην βουλευτή ύστερα από την περιπέτεια που είχε πριν από δυο μέρες.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος χειρουργήθηκε την Τρίτη το απόγευμα ύστερα από έμφραγμα που είχε υποστεί λίγο νωρίτερα -και μάλιστα on air.

Φαίνεται πως η κατάστασή του πια, δυο μέρες μετά το συμβάν παραμένει σταθερή με τους γιατρούς να εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία.

Μετά την περιπέτεια αυτή, οι δικοί του άνθρωποι θέλησαν να εκφράσουν δημόσια το "ευχαριστώ" τους για τη στήριξη που έλαβαν από γιατρούς, φίλους -και όχι μόνο..

Η κίνηση αυτή πραγματοποιήθηκε μέσα από τον λογαριασμό στο Facebook του καλού φίλου του Πέτρου Τατσόοπουλου, Απόστολου Δοξιάδη [φωτό κάτω] σε ανάρτηση του οποίου διαβάζουμε τα εξής:

«Oι αγαπημένοι του Petros Tatsopoulos, η γυναίκα, τα παιδιά, η οικογένεια και οι φίλοι του θέλουν να εκφράσουν την απέραντη ευγνωμοσύνη του στους σωτήρες του, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου. Εντελώς ιδιαίτερα στον κ. Δημήτρη Λυμπεριάδη, επικεφαλής της καρδιοχειρουργικής ομάδας, τον συνεργάτη του καρδιοχειρουργό κ. Νίκο Κούμαλλο, τον καρδιολόγο κ. Γιώργο Λάτσιο, και όλους τους αφανείς ήρωες του χειρουργείου και της καρδιοχειρουργικής μονάδας εντατικής θεραπείας»