Η Jennifer Aniston, η Ellen de Generes και το φιλί που... σκανδαλίζει [video]

28.10.2019
Η Jennifer Aniston, η Ellen de Generes και το φιλί που... σκανδαλίζει [video]
Το βίντεο με τις δύο κολλητές φίλες να φιλιούνται στα χείλη κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Τι συνέβη, όμως; Ιδού:

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen de Generes ήταν χθες το βράδυ η Jennifer Aniston και οι δυο τους ξεσήκωσαν τον κόσμο όλο.

Οι δύο διάσημες κυρίες της διεθνούς σόουμπιζ μοιράζονται μία στενή φιλική σχέση εδώ και χρόνια και έχουν τεράστια άνεση μεταξύ τους.

Σε αυτό, προφανώς, βασίστηκε και η απόφαση να κάνουν αυτό που έκαναν on camera.

Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Jennifer -η οποία, παρεμπιπτόντως άνοιξε λογαριασμό στο Instagram πρόσφατα και... το γκρέμισε (!)- ρώτησε την Ellen πότε ήταν η τελευταία φορά που είχε φιλήσει έναν άντρα.

Γνωστή ακτιβίστρια υπέρ των δικαιωμάτων των λεσβιών και παντρεμένη η ίδια με γυναίκα εδώ και χρόνια, η de Generes αντέδρασε λέγοντας "Δεν καταλαβαίνω τι εμμονή είναι αυτή... Φιλάω άντρες στα χείλη. Δεν προχωράω μαζί τους, αλλά τους φιλάω. Εσύ; Πότε ήταν η τελευταία φορά που φίλησες μια γυναίκα"

Τα έχασε λίγο η Aniston αλλά απάντησε αμέσως ότι "εγώ δεν φιλάω γυναίκες στο στόμα".

Τότε ήταν που η Ellen έσκυψε λίγο μπροστά και... έλσβε θέση.

Πήρε το... μήνυμα η Jen και ανταποκρίθημε μεμιάς "δίνοντας στο κοινό αυτό που ήθελαν να δουν", όπως είπε αμέσως μετά το φιλί που μοιράστηκαν η Ellen.

"Έχεις πολύ απαλά χείλη", είπε στην Jen η de Generes. "Κι εσύ το ίδιο. Το ξέρω. Γι 'αυτό κάνω ό,τι κάνω", απάντησε εκείνη.

Ιδού το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και η ανάρτηση της Aniston στα stories της πιο κάτω.