Η κόρη του Bradley Cooper και της Irina Shayk έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μόνο με τον μπαμπά

29.10.2019
Η κόρη του Bradley Cooper και της Irina Shayk έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μόνο με τον μπαμπά
Yπάρχουν κάποια θετικά πράγματα όταν είσαι το παιδί ενός celebrity. Για παράδειγμα έχεις άπειρα παιχνίδια, πηγαίνεις πολλά ταξίδια, κάνεις ότι θέλεις και πηγαίνεις σε απίστευτα event με τη μαμά ή τον μπαμπά σου. Μια τέτοια περίπτωση είναι η Lea De Seine Shayk Cooper, η κόρη του Bradley Cooper και της Irina Shayk!

Η Lea έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τον μπαμπά της στην τελετή για το βραβείο Mark Twain Prize for American Humor, στο Kennedy Center, στην Ουάσινγκτον. Η Lea είχε την καλύτερη θέση αφού καθόταν πάνω στον μπαμπά της φορώντας ένα μαύρο φόρεμα με μεταλλικά αστεράκια. Εμείς λιώσαμε που την είδαμε. Κοίτα και εσύ πόσο χαριτωμένη είναι!

Την τελευταία φορά που είδαμε πάλι τη μικρή Lea ήταν όταν ο Bradley και η Lea έκαναν ένα ταξίδι στη Disneyland στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι. Ο Bradley συνόδευε τη Lea στο Dumbo the Flying Elephant το παιδικό τρενάκι.

Και μπορεί να σου φαίνεται ότι ο Bradley και η Irina έχουν χωρίσει καιρό αλλά ο χωρισμός τους μετράει μόνο 5 μήνες. Έχει γραφτεί ότι έχουν 50-50 την επιμέλεια της Lea, αλλά παραδόξως δεν έχουν υπογράψει κάποια επίσημη γραπτή συμφωνία που να αναφέρει τις λεπτομέρειες της επιμέλειας. Προφανώς, είναι τόσο συγχρονίσμενοι με τους κανόνες της κοινής γονικής μέριμνας που δεν χρειάζονται μια τέτοια γραφειοκρατία μεταξύ τους, όπως ανέφερε το TMZ τον Ιούλιο. Συμφώνησαν ακόμα ότι και οι δύο θα ζουν στη Νέα Υόρκη, αλλά και η Ουάσιγκτον δεν είναι τόσο μακριά.

Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε και άλλα τέτοια στιγμιότυπα της Lea στο μέλλον με τον μπαμπά της γιατί την έχουμε λατρέψει.

Με την ευκαιρία ας δούμε και τη μικρή Lea με τη μαμά Irina σε μια πρόσφατη έξοδό τους στη Νέα Υόρκη. Μα πόση ομορφιά πια!

Ν. Μ.