Διέλυσε τον αρραβώνα η Meg Ryan, όμως...

31.10.2019
Διέλυσε τον αρραβώνα η Meg Ryan, όμως...
Τελικά δεν θα ντυθεί ξανά νυφούλα η γνωστή ηθοποιός. Τουλάχιστον όχι με τον John Mellencamp και όχι σε αυτή τη φάση της ζωής της.

Πριν από έναν χρόνο ακριβώς η Meg Ryan είχε επιβεβαιώσει τις φήμες που την ήθελαν να είχε πει το "Ναι" στον αγαπημένο της, μουσικό, John Mellencamp. Και μάλιστα το είχε κάνει με έναν πολύ χαρακτηριστικό τρόπο.

Σήμερα όμως, οι φήμες τους θέλουν να έχουν διαλύσει τον αρραβώνα αυτό. Επιβεβαίωση δεν έχουμε ακόμη, όμως, φαίνεται ότι όπου νά'ναι έρχεται.

Για την ιστορία, Ryan και Mellencamp [φωτό κάτω] έγιναν ζευγάρι το 2011. Χώρισαν το 2014, βρέθηκαν ξανά έναν χρόνο μετά, λίγο αργότερα, το 2015 πάλι χώρισαν και το 2017 τα ξαναβρήκαν, για να καταλήξουν ένα βήμα πριν από τον γάμο τον Οκτώβρη του 2018 και σήμερα... χωρισμένοι. Αν βέβαια επιβεβαιωθούν οι φήμες. Ίσως αναμένουμε ακόμη μία ανάρτηση από τη Meg; Θα δείξει.

Πάντως, επίσης για την ιστορία, ο πρώην σύζυγος της Ryan και πατέρας του γιου της, ο Dennis Quaid ετοιμάζεται να παντρεύτεί ακόμη μία φορά με μία γυναίκα που είναι 39 χρόνια μικρότερή του. Ε, και; Φαίνεται ότι υποστηρίζουν αμφότεροι. Εξάλλου, ο έρως χρόνια δεν κοιτά!