Γιάννης Κουκουράκης στην Καίτη Γαρμπή: "Είχα σχέση μαζί σου από την πέμπτη Δημοτικού μέχρι πρώτη Γυμνασίου που χωρίσαμε"

31.10.2019
Γιάννης Κουκουράκης στην Καίτη Γαρμπή: "Είχα σχέση μαζί σου από την πέμπτη Δημοτικού μέχρι πρώτη Γυμνασίου που χωρίσαμε"
Η On Air ερωτική εξομολόγηση που συζητιέται σήμερα όλη μέρα!

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "The 2Night Show" ήταν χθες βράδυ ο Γιάννης Κουκουράκης και προέβη σε απίθανες αποκαλύψεις.

Μεταξύ των όσων κουβέντιασε με τον οικοδεσπότη, ο 35χρονος ηθοποιός που αυτό τον καιρό είναι από τα πιο hot ονόματα στον χώρο χάρη στον ρόλο του "Κωνσταντή Σεβαστού" που ενσαρκώνει στις τηλεοπτικές "Άγριες Μέλισσες" και στη συμμετοχήτου στην πρώτη θεατρική παράσταση που υπογράφει ο Γιώργος Καπουτζίδης, ήταν και ο μεγάλος του έρωτας με την Καίτη Γαρμπή.

Ένας έρωτας που έμεινε ανεκπλήρωτος, φυσικά, με την καρδιά εκείνου ραγισμένη μετά τον γάμο εκείνης με τον Διονύση Σχοινά.

Αυτά και άλλα πολλά είπε στην Καίτη ο Γιάννης, όταν ο Γρηγόρης της τηλεφώνησε από την εκπομπή. Η συζήτηση έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ξεκίνησε με τον Κουκουράκη να παραδέχεται ότι έχει πάθει "μεγάλο κοκομπλόκο"! Έ, δεν είναι και λίγο!!!!!!!!

Η Καίτη, πάντως, χαλαρή και γεμάτη χιούμορ απάντησε όπως ακριβώς περιμέναμε. Κολακευμένη βέβαια από το ενδιαφέρον και τον έρωτα του Γιάννη, ο οποίος, όμως τότε ήταν μαθητής δημοτικού!

"Για να με προσβάλατε μου τηλεφωνήσατε;", ρώτησε κάποια στιγμή, ενώ όταν εκείνος τη ρώτησε "Είδες τι έχασες;" εκείνη ήταν κάθετη: "Μα εγώ τότε μόνο να σε υιοθετήσω θα μπορούσα".

"Θεά" η Καιτούλα. Όπως πάντα. Ιδού και το συγκεκριμένο απόσπασμα!!