«Άγριες Μέλισσες»: Λενιώ Vs Δρόσω σε ένα βίντεο που θα συζητηθεί πολύ

29.11.2019
«Άγριες Μέλισσες»: Λενιώ Vs Δρόσω σε ένα βίντεο που θα συζητηθεί πολύ
Η Μαρία Κίτσου μοιράστηκε το "ντοκουμέντο" μιλώντας, ταυτόχρονα, για την πραγματική της σχέση με τη Δανάη Μιχαλάκη.

Η τηλεοπτική σειρά του ANT1 έχει κερδίσει από πολύ νωρίς φανατικούς θαυμαστές, όπως και ο κάθε πρωταγωνιστής της, ξεχωριστά.

Η Μαρία Κίτσου, που ερμηνεύεη τη μεγαλύτερη από τις αδελφές Σταμίρη έχει δηλώσει επανειλημμένα πόσο έχει αλλάξει η ζωή της ύστερα από τη συμμετοχή της σε αυτή την τηλεοπτική δουλειά, όπως και πόσο απολαμβάνει τις αντιδράσεις του κόσμου όταν τη συναντούν τυχαία.

Στην προσωπική της ζωή, η τηλεοπτική Λενιώ έχει πολύ χιούμορ και το έχουμε δει τόσο σε συνεντεύξεις, όσο και σε αναρτήσεις της στα social media.

Ένα από τα "αγαπημένα" θέματα για τα οποία την "κράζει" ο κόσμος -για να χρησιμοποιήσουμε την έκφραση που χρησιμοποιεί ο περισσότερος κόσμος- είναι η σχέση της με τη μικρή της αδελφή, τη Δρόσω, την οποία λατρεύει μεν, καταδυναστεύει δε!

Έχει μοιραστεί και στο παρελθόν... ενδιαφέρον υλικό τρολλάροντας τον εαυτό της και το κάνει ακόμη μία φορά. Ιδού η λεζάντα όπου εξηγεί τι πρόκειται να δει ο κόσμος, στέλνοντας και το μήνυμά της στη Δανάη Μιχαλάκη που υποδύεται τη Δρόσω στο σίριαλ και το απολαυστικό βίντεο που δημιούργησαν οι άνθρωποι της σελίδας @mariakitsou.collection αμέσως μετά!

Ελένη vs Δρόσω
Το ζητήσατε. Πολλοί. Και κάποιοι το έχετε ήδη απολαύσει. Καιρός να το απολαύσουν κ οι υπόλοιποι. Απλά θέλω να ξέρετε οτι τα φαινόμενα απατούν κ μεταξύ μας , της έχω αδυναμία γιατί είναι το στερνοπούλι μας...
Ελένη vs Δρόσω λοιπόν..
@danae_michalaki σε αγαπώ!
Ευχαριστώ πολύ @mariakitsou.collection !!!