Ο E.T. επέστρεψε στη Γη -και στον Elliott- 37 χρόνια μετά [video]

29.11.2019
Ο E.T. επέστρεψε στη Γη -και στον Elliott- 37 χρόνια μετά [video]
Μιλάμε, χωρίς αμφιβολία, για το απόλυτο Holiday Reunion και μας συγκίνησε πολύ -παρότι πρόκειται για διαφημιστικό σποτάκι.

Ήταν 1982 όταν ο Steven Spielberg έβαλε στα σπίτια μας τον ET του, τον εξωγήινο που "έκλεψε" τις καρδιές μικρών και μεγάλων -κυρίως- μέσα από την τρυφερή σχέση που ανέπτυξε με τον μικρό Elliott, a.k.a. Henry Thomas [φωτό κάτω]

Σήμερα, το αγαπημένο αυτό ντουέτο επιστρέφει στις οθόνες μας με έναν μαγικό τρόπο, υπογραμμίζοντας τελικά πόσο ίδια είναι όλα παρόλο που έχουν αλλάξει τόσο πολύ! Μπερδεύτηκες; Το βίντεο που θα δεις στη συνέχεια θα σου τα ξεμπερδέψει όλα. Και, μην ξεχνάς... Μπορείς να συγκινηθείς ελεύθερα.

Η χθεσινή γιορτή των Ευχαριστιών στάθηκε η αφορμή για τη συγκεκριμένη 4λεπτη διαφημιστική παραγωγή της εταιρείας Xfinity, που λειτουργεί, ξεκάθαρα, ως ένα mini sequel της λατρεμένης ταινίας των 80s.

37 χρόνια ύστερα από εκείνον τον συγκινητικό αποχαιρετισμό, βρίσκουμε τον Henry Thomas -Elliott- παντρεμένο με παιδιά, τα οποία παρεμπιπτόντως είναι "καρμπόν" με τον Elliott και την αδελφή του, Gertie, την οποία, για την ιστορία ερμήνευε η Drew Barrymore. [φωτό κάτω]

Με χριστουγεννιάτικο background λοιπόν, τα παιδιά παίζουν χιονοπόλεμο όταν ένα λευκό φως τους τραβά την προσοχή. Το ακολουθούν και ανακαλύπτουν τον ET ο οποίος, προφανώς επέστρεψε στη Γη για να δει τον αγαπημένο του φίλο...

"Γύρισες!" του λέει ο Elliott και πέφτει στην αγκαλιά του. Πηγαίνουν όλοι μαζί μέσα στο σπίτι, λένε τα νέα τους (!) και του παρουσιάζουν πόσο έχουν αλλάξει όλα από τότε που ήταν εκείνος εκεί. Υπό τη γνωστή, εμβληματική μουσική του John Williams ο ET μαθαίνει το σήμερα για να καταλήξει και πάλι -με τον ίδιο ακριβώς τρόπο- στον δρόμο για το σπίτι του κι εμείς με τα μάτια φουλ βουρκωμένα. Βέβαια, αυτή τη φορά έχει αφήσει και... αναμνηστική πόζα. Ιδου:

Ε ναι, τελικά, "όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν", όπως τραγούδησε με τον δικό του τρόπο και ο Νίκος Παπάζογλου. Ιδού το βίντεο και... ας έχετε τα χαρτομάντιλα πρόχειρα!