Brad Pitt: Δεν μπορείς να φανταστείς τι είχε να κάνει 20 ολόκληρα χρόνια

03.12.2019
Brad Pitt: Δεν μπορείς να φανταστείς τι είχε να κάνει 20 ολόκληρα χρόνια
Ο γνωστός ηθοποιός προχώρησε σε προσωπικές αποκαλύψεις, παρότι σε ρόλο δημοσιογράφου, αυτή τη φορά.

Για λογαριασμό του περιοδικού Interview, ο Brad Pitt ανέλαβε να πάρει μία συνέντευξη από τον καλό του φίλο και συνάδελφο, sir Anthony Hopkins.

Οι δυο ηθοποιοί έχουν συνεργαστεί δυο φορές στη μεγάλη οθόνη. Η μία ήταν το 1994 στο "Legends of the Fall" και η άλλη το 1998 στο "Meet Joe Black", από όπου και οι φωτογραφίες στη συνέχεια, αντίστοιχα.

Αυτή τη φορά συναντήθηκαν υπό διαφορετικούς όρους. Ο Brad υπογράφει τη συνέντευξη, μέσα στην οποία, όμως, απαντά και ο ίδιος σε ενδιαφέρουσες ερωτήσεις του Hopkins.

Από τα πολλά που ειπώθηκαν μεταξύ των δύο αντρών, στεκόμαστε σε δυο αποκαλύψεις του Brad.

Η μία αφορά στο "θεματάκι" που είχε με το αλκοόλ και που, ως γνωστόν, του στοίχησε τελικά την οικογένειά του. Ο Pitt αποκάλυψε στον Hopkins -ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει να πει αλκοόλ εδώ και 45 (!) χρόνια, ότι το έβλεπε ως μία απόδραση που ήταν απαραίτητη ως έναν βαθμό.

Στη συνέχεια, όμως είδαμε κάτι ακόμη που μας έκανε εντύπωση.

Ο 81χρονος πολυβραβευμένος ηθοποιός αποκάλυψε ότι κλαίει με το παραμικρό, θέλοντας να μάθει ταυτόχρονα και τη σχέση του Pitt με τα... δάκρυα. Αυτό που απάντησε εκείνος έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

"Δεν είχα κλάψει για περίπου 20 χρόνια. Τώρα τελευταία όμως, βρίσκω ότι συγκινούμαι περισσότερο. Συγκινούμαι από τους φίλους μου, από τις ειδήσεις. Από τα πάντα... Ίσως αυτό να είναι ένα σημάδι. Δεν ξέρω που με πηγαίνει, αλλά ίσως είναι ένα σημάδι", του είπε ο Brad και ο Hopkins το συνέχισε ως εξής:

"Θα δεις πως όσο μεγαλώνεις θα θέλεις να κλαις όλο και περισσότερο. Και δεν έχει να κάνει με τη θλίψη. Έχει να κάνει με τη δόξα της ζωής".

Ενδιαφέρον...

Αν θέλεις να διαβάσεις όλη τη συνέντευξη κάνε κλικ ΕΔΩ!