Brad Pitt: "Αυτός με βοήθησε να κόψω το ποτό" - Η συγκινητική εξομολόγηση για τον διάσημο συνάδελφό του [video]

09.01.2020
Brad Pitt: "Αυτός με βοήθησε να κόψω το ποτό" - Η συγκινητική εξομολόγηση για τον διάσημο συνάδελφό του [video]
Εμείς δεν ξέραμε ότι ήταν καν φίλοι, αλλά φαίνεται ότι οι δυο συνομόματοι, κούκλοι ηθοποιοί μοιράζονται μια πολύ ξεχωριστή σχέση.

Ο λόγος για τον Brad Pitt και τον Bradley Cooper, οι οποίοι, φαίνεται ότι είναι πολύ δεμένοι. Μετά τη Χρυσή Σφαίρα που κέρδισε πριν από λίγες μέρες ο 55χρονος σταρ, για την ερμηνεία του στην ταινία "Once Upon A Time in Hollywood", κλήθηκε να παραλάβει ακόμη ένα βραβείο για τον ίδιο: από το National Board of Review αυτή τη φορά.

Εκεί, για να τον προλογίσει και να του παραδώσει το βραβείο ήταν ο Bradley Cooper, ο οποίος, για την ιστορία, έχει μάλλον το χειρότερο μαλλί που είχε μέχρι τώρα -ελπίζουμε να είναι για τις ανάγκες κάποιου ρόλου και ουχί γιατί αφέθηκε τελείως μετά τον χωρισμό από την Irina Shayk.

Στο θέμα μας, όμως.

Ανέβηκε, λοιπόν στη σκηνή ο Bradley, προλόγησε τον Brad κι εκείνος έφτασε δίπλα του αμέσως. Οι δυο άντρες, αγκαλιάστηκαν και ο Pitt πήρε τον λόγο.

"Ευχαριστώ Brad", είπε ο Brad, για να συμπληρώσει αμέσως: "Ο Brad μόλις έβαλε την κόρη του για ύπνο και ήρθε να κάνει αυτό".

Βέβαια, τα όσα είπε αμέσως μετά είχαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Γυρίζοντας προς τον Cooper, λοιπόν, ο Pitt είπε τα εξής:

"Έκοψα το ποτό εξαιτίας αυτού του τύπου. Και όλες οι μέρες είναι καλύτερες από τότε. Σ' αγαπώ και σ' ευχαριστώ φίλε".

Φυσικά η αίθουσα ξέσπασε σε χειροκροτήματα -και δικαίως. Πρόκειται πάντως για μια πληροφορία που εδν γνωρίζαμε, παρότι ο Pitt έχει μιλήσει ξανά δημόσια για τη μάχη που έδωσε με την εξάρτηση από το ποτό.

Έστω...

Ιδού το βίντεο και, ομολογούμε ότι το απολαύσαμε δεόντως.

Ιδού και μια αναμνηστική πόζα με τους δύο Brads για το τέλος