Oscars 2020: Η ανάρτηση για τους φετινούς παρουσιαστές έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον

10.01.2020
Oscars 2020: Η ανάρτηση για τους φετινούς παρουσιαστές έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον
Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη βραδιά του κινηματογράφου ξεκινά επίσημα την ερχόμενη Δευτέρα.

Όπως ακανοινώθηκε χθες, οι υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία Oscar θα γίνουν γνωστές την ερχόμενη Δευτέρα (13/1/2020) ενώ η τελετή -92η η φετινή- πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 10 Φεβρουαρίου 2020.

Οι Χρυσές Σφαίρες που δόθηκαν πρόσφατα και "άνοιξαν" την περίοδο των βραβείων, έχουν "ζεστάνει" κοινό και άμεσα ενδιαφερόμενους που μετράνε αντίστροφα.

Με τα διαδικαστικά, όμως, τι θα γίνει;

Θυμίζουμε ότι ύστερα από περιπέτειες, η περσινή τελετή είχε "τρέξει" χωρίς κεντρικό παρουσιαστή, με τον ρόλο αυτό να έχει δωθεί τελικά -κατά κάποιον τρόπο- στους τέσσερις νικητές των ερμηνευτικών κατηγοριών της περασμένης χρονιάς με πολλούς και διάφορους παρουσιαστές να εναλλάσσονται επί σκηνής.

Φαίνεται πως το μοντέλο άρεσε και πρόκειται να επαναληφθεί. Το tweet που είδαμε στον επίσημο λογαριασμό της εκδήλωσης πρόσφατα φαίνεται ότι το επιβεβαιώνει.

Η ανάρτηση παρουσιάζει τα φετινά βραβεία με μια ματιά και ενώ τα πεδία "Αστέρες", "Ζωντανές Ερμηνείες" και "Εκπλήξεις" είναι "τσεκαρισμένα", αυτό του "Παρουσιαστή" δεν είναι.

Δεχόμαστε, λοιπόν ότι μάλλον θα ακολουθηθεί το περσινό μοντέλο και αναμένουμε να δούμε σε ρόλους κλειδιά τους: Olivia Coleman (Βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου για την ταινία "Η Ευνοούμενη"), Rami Malek (Βραβείο Α' Ανδρικού Ρόλου για την ταινία "Bohemian Rhapsody"), Mahershala Ali (Βραβείο B' Ανδρικού Ρόλου για την ταινία "Green Book") και Regina King (Βραβείο Β' Γυναικείου Ρόλου για την ταινία "If Beale Street Could Talk") [φωτό επάνω] .