Ο Matthew McConaughey και ο Hugh Grant σχεδιάζουν να... συγγενέψουν - Ιδού πώς

17.01.2020
Ο Matthew McConaughey και ο Hugh Grant σχεδιάζουν να... συγγενέψουν - Ιδού πώς
Η φιλία των δύο διάσημων ανδρών μετρά πολλά χρόνια, όμως φαίνεται ότι τώρα πια, βάλθηκαν να γίνουν... "αδελφάκια". Έχουν και "σχέδιο δράσης".

Τις... "προξενήτρες" αποφάσισαν να παίξουν ο Matthew McConaughey και ο Hugh Grant οι οποίοι συμπρωταγωνιστούν στην ταιννία "Gentlemen" του Guy Ritchie, και μάλιστα για δυο πολύ δικούς τους ανθρώπους.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο McConaughey μιλώντας στο Entertainment Tonight μαζί με τον Grant αποφάισαν να προξενέψουν τους... γονείς τους.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως οι δυο αστέρες "έστησαν" ένα ραντεβού μεταξύ του 91ός ετών James Grant και της 88χρονης Kay McConaughey. Και μάλιστα είναι σίγουροι ότι θα "λειτουργήσει" καθώς προβλέπουν ότι η χημεία μεταξύ τους θα είναι εκκρηκτική.

"Την ερχόμενη εβδομάδα είναι το ραντεβού και υποθέτουμε ότι από ένα σημείο της νύχτας και μετά θα τους χάσουμε", είπε χαριτολογώντας ο Matthew.

Επόμενο βήμα; Να έρθουν όλοι μαζί στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Μια μεγάλη ευτυχισμένη οικογένεια. O McConaughay με τη σύζυγό του, τα τρία τους παιδιά και τη μητέρα τους πέρασαν πολύ καιρό στα νησιά μας -και- το καλοκαίρι που μας πέρασε. Του χρόνου, περιμένουμε και τις νέες προσθήκες στην οικογένεια!

Με το καλό.