Η κόρη της Gwyneth Paltrow έπιασε την πρώτη της δουλειά - Πώς τη "ρεζίλεψε" ο πατέρας της

16.01.2020
Η κόρη της Gwyneth Paltrow έπιασε την πρώτη της δουλειά - Πώς τη "ρεζίλεψε" ο πατέρας της
Η Apple θα γίνει σύντομα 16 ετών και αρχίζει να ορίζει τη θέση της μέσα στον κόσμο, υπογραμμίζει ο Chris Martin και περιγράφει ένα πολύ ενδιαφέρον περιστατικό.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ellen DeGeneres βρέθηκε χθες ο Chris Martin, τραγουδιστής των Coldplay, πρώην σύζυγος της Gwyneth Paltrow και πατέρας των δύο παιδιών της και μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σχέση του με την κόρη του.

H Apple είναι σχεδόν 16 ετών, και όπως αποκάλυψε ο πατέρας της, έχει ήδη πιάσει την πρώτη της δουλειά σε ένα κατάστημα με ρούχα.

"Είναι η πρώτη της δουλειά. Κοντεύει τα 16 και βρίσκει τον δρόμο της σε αυτή τη ζωή. Είμαι πολύ περήφανος για εκείνη", καμάρωσε ο Martin, λίγο πριν περιγράψει ένα περιστατικό που συνέβη την περασμένη Κυριακή.

"Δεν της είχα πει ότι θα πήγαινα. Ήθελα να της κάνω έκπληξη και σκέφτηκα καλύτερα να αγοράσω κάτι και να εμφανιστώ μπροστά της ξαφνικά. Ήταν στο ταμείο εκείνη την ώρα. Πήρα λοιπόν ένα T-shirt και περίμενα στην ουρά τη σειρά μου. Λειτουργούσαν μόνο δυο ταμεία και έτσι με είδε γρήγορα. Μόλις με είδε όμως, μου έκανε με το στόμα (χωρίς να ακουστεί) 'Μπαμπά φύγε από εδώ'. Και έτσι έκανα, όμως λίγο πριν φύγω, βρήκα μια κυρία, της έδωσε λίγη σοκολάτα που αρέσει στην Apple και της είπα 'Μπορείτε να δώσετε αυτό στην κόρη μου;'".

Η νεαρά ντράπηκε πολύ, όμως λίγο πριν φύγει ο πατέρας της φώναξε προς το μέρος του "Μπαμπά σ' αγαπώ πολύ" και έτσι... τέλος καλό όλα καλά.