Jennifer Aniston: Η πρώτη ανάρτηση ύστερα από τη συνάντηση με τον Brad, τα υπονοούμενα και η Courteney Cox

21.01.2020
Jennifer Aniston: Η πρώτη ανάρτηση ύστερα από τη συνάντηση με τον Brad, τα υπονοούμενα και η Courteney Cox
Η ελληνικής καταγωγής σταρ υπήρξε, χωρίς αμφιβολία, η βασίλισα των φετινών SAG Awards για πολλούς λόγους, όπως φαίνεται όμως, έχει εξελιχθεί και σε βασίλισσα του Instagram.

Δυο μέρες μετά και ακόμη όλος ο κόσμος μιλά για τη στιγμή που ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston συναντήθηκαν ξανά -δημόσια τουλάχιστον γιατί ιδιωτικά έχουμε μάθει ότι βρίσκονται συχνά!- 15 χρόνια μετά τον χωρισμό τους.

Ένα το "κρατούμενο".

Δεύτερος λόγος για τον οποίο την "κουβεντιάζουν" την Jen ακόμη είναι η συγκίνηση που είδαμε στα μάτια του Brad όσο παρακολουθούσε τον λόγο της βραβευσής της backstage και τρίτος, το ερώτημα: "Φορούσε εσώρουχα κάτω από την εντυπωσιακή Dior τουαλέτα της, ή όχι;".

Και ενώ όλος ο κόσμος αναρωτιέται, η 50χρονη σταρ ήρθε να "ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά" -ή τουλάχιστον έτσι επέλεξαν να ερμηνεύσουν το τελευταίο της post οι πιο ένθερμοι "οπαδοί" του "Bradiffer" και της επιστροφής του!

Δύο φωτογραφίες μοιράστηκε μέσω Instagram η Jen και άναψε φωτιές -αλλά και γέλια με το χιούμορ της.

Στην πρώτη βλέπουμε την Aniston στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου που τη μετάφερε στο Shrine Auditorium για τη μεγάλη βραδιά της περασμένης Κυριακής... ξαπλωμένη! Έτσι κατάφερε να φτάσει στην εκδήλωση "ατσαλάκωτη", όπως εξήγησε μέσω της λεζάντας, ενώ η δεύτερη ήταν αυτή που "κέντρισε" την φαντασία των fans της.

Στη δεύτερη φωτογραφία λοιπόν, βλέπουμε το φόρεμά της πεταμένο επάνώ στην μπανιέρα πλάι στο βραβείο και τα σανδάλια της.

Ατάκες τύπου "Μακάρι να της το έβγαλε ο Brad" είδαμε πολλές, αλλά αν οι ελπίδες τους έχουν "βάση" θα φανεί στη συνέχεια..

Εμείς, προς το παρόν, καταθέτουμε και αυτό το φωτογραφικό υλικό, πλάι στην πληροφορία ότι η κολλητή της Jen, Courteney Cox πάτησε το κουμπάκι "Like" σε πολλές αναρτήσεις που μιλούσαν για την "επανσύνδεση της χρονιάς". Τυχαίο δεν το λες! Για να δούμε τι θα φέρει ο καιρός..