Η Madonna κάνει στον Harry και τη Meghan μία πολύ δελεαστική πρόταση - Τι απαντούν;

05.02.2020
Η Madonna κάνει στον Harry και τη Meghan μία πολύ δελεαστική πρόταση - Τι απαντούν;
Οι Sussexes έχουν ήδη ξεκινήσει τη νέα ζωή τους στον Καναδά, αλλά να που η βασίλισσα της ποπ δεν πιστεύει ότι αυτό είναι καλή ιδέα. Εξηγεί και αντιπροτείνει, δημοσίως.

Κάθε μέρα κι από ένα βιντεάκι -τουλάχιστον- αναρτά στον λογαριασμό της στο Instagram η Madonna και το χθεσινό είχε ως παραλήπτες τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex.

"Μην πάτε στον Καναδά" ακούμε τη Madonna να λέει κοιτάζοντας το τον φακό. "Είναι τόσο βαρετά εκεί". Και βέβαια συνεχίζει κάνοντας την πρότασή της στον Harry και τη Meghan -χωρίς να τους κατονομάσει φυσικά.

"Θα τους αφήσω να επινοικιάσουν το διαμέρισμά μου στο Central Park West. Είναι δύο υπνοδωματίων και έχει την ωραιότερη θέα στο Μανχάταν. Απίστευτο μπαλκόνι. Όχι, το παλάτι του Buckingham δεν έχει σπίτι στο CPW".

Το ερώτημα βέβαια εγείρεται εύλογα: Θα λάβουν σοβαρά την πρόταση οι Sussexes ή θα ακολουθήσουν το πρόγραμά τους ως έχει; Αναμένεται απάντηση.

Ιδού και το εν λόγω βίντεο και αν σου κάνει εντύπωση το πρόσωπο της Madonna έχεις δίκιο. Στα 61 της χρόνια η βασίλισσα της ποπ μάλλον κοιτάζει τον εαυτό της στον καθρέφτη και δεν τον αναγνωρίζει. Κάτι άλλαξε, όντως...