Vanessa Bryant: Η νέες αναρτήσεις για τον Kobe και την Gianna φέρνουν δάκρυα στα μάτια

06.02.2020
Vanessa Bryant: Η νέες αναρτήσεις για τον Kobe και την Gianna φέρνουν δάκρυα στα μάτια
12 μέρες μετά το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον σύζυγο και την κόρη της, η Vanessa Bryant μοιράζεται σκέψεις και συναισθήματα μέσω social media.

Ο Kobe Bryant και η 13χρονη κόρη του, Gianna, σκοτώθηκαν όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν έπεσε. Η τραγική σύζυγος και μητέρα, έχει ήδη εκφράσει δημόσια το "ευχαριστώ" στον κόσμο όλο που της στάθηκε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και σιγά σιγά επανέρχεται γενικότερα στα social media.

Μια φωτογραφία του αγαπημένου της μοιράστηκε χθες. Πόσο της λείπει γράφει στη λεζάντα. Ο καλύτερός της φίλος, ο καλύτερος μπαμπάς. Όμορφος, γλυκός, αστείος, τρυφερός... Τα λέει όλα μέσω hashtags:

#mybestfriend #theBestdaddy Miss you so much. #handsome #sweet #funny #silly #lovinghusband ❤️Miss you saying, “Bonjourno principessa/reina”

Βέβαια, τα αισθήματα ήταν αμοιβαία και εκείνη, προφανώς, αντλεί δύναμη από βιντεάκια σαν κι αυτό που μοιράστηκε στη συνέχεια. Σε αυτό, μεταξύ αλλων, ο Kobe ακούγεται να αποκαλύπτει ποιος είναι ο καλύτερός του φίλος. "Η γυναίκα μου" απαντά με μια ανάσα! Ιδού:

❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant) στις 5 Φεβ, 2020 στις 9:28 πμ PST

Λίγες ώρες αργότερα, η Vanessa θέλησε να μοιραστεί μια ακόμη σημαντική στιγμή για την οικογένειά της. Με 9 διαφορετικές αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο Instagram παρακολουθούμε τη στιγμή που η ομάδα της Gigi, την τιμά και αποσύρει τη φανέλα της με το νούμερο 2! Οι στιγμές είναι, πραγματικά πολύ συγκινητικές.