Matthew Perry: Έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram

08.02.2020
Matthew Perry: Έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram
Το καλωσόρισμα της Jennifer Aniston και της Lisa Kudrow

Ο τηλεοπτικός «Chandler», Matthew Perry, έκανε λογαριασμό στο Instagram και η Jennifer Aniston τον καλωσόρισε με τον μοναδικό τρόπο της, με μια επική σκηνή των Friends και μια throwback φωτογραφία τους.

Δες και αυτό: Λύθηκε το μυστήριο με την ανάρτηση του Matthew Perry - Πάει να σπάσει το ρεκόρ της Jennifer Aniston;

Ο Perry μπορεί να είναι ο τελευταίος από "Τα Φιλαράκια" που φτιάχνει λογαριασμό στην πλατφόρμα, ωστόσο δήλωσε κατενθουσιασμένος που μπαίνει «επιτέλους» στον κόσμο των social media. «Τόσο ενθουσιασμένος νιώθω που είμαι επιτέλους στο Instagram», έγραψε ο 50χρονος ηθοποιός, στην πρώτη του ανάρτηση, όπου δημοσίευσε ένα GIF από τον χαρακτήρα του Chandler Bing να χοροπηδάει.

Ανάμεσα σε εκείνους που τον καλωσόρισαν στο Instagram, ήταν και οι πρώην συμπρωταγωνίστριές του, Jennifer Aniston και Lisa Kudrow, με το ποστ της «Rachel» να κλέβει ωστόσο για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις.

Αυτό το είδες; Friends: Μήπως ο "Chandler" μόλις αποκάλυψε ότι έρχεται το μεγάλο reunion;

«Έχω πάθει σοκ που ο Μάτι μπήκε τελευταίος στο Instagram σκεπτόμενη πως ήταν...εεμ...Α! Computer processing TRANSPONSTER [σ.σ. ατάκα από σκηνή στα Φιλαράκια]», έγραψε η Aniston, που κατέρριψε το ρεκόρ Γκίνες φτάνοντας τους ένα εκατομμύριο followers γρηγορότερα από κάθε άλλο χρήστη, όταν έφτιαξε για πρώτη φορά λογαριασμό τον περασμένο Οκτώβριο.

Μαζί με το μήνυμα δημοσίευσε μια παλιά κοινή τους φωτογραφία και φυσικά ένα απόσπασμα από την διάσημη σκηνή όπου με την Monica δυσκολεύονται να θυμηθούν τι δουλειά κάνει ο Chandler, με αποτέλεσμα να χάσουν το διαμέρισμά τους σε ένα παιχνίδι που έπαιζε όλη η παρέα.