Oscars 2020: Η πιο όμορφη φωτογραφία της βραδιάς τραβήχτηκε μετά την τελετή

10.02.2020
Oscars 2020: Η πιο όμορφη φωτογραφία της βραδιάς τραβήχτηκε μετά την τελετή
Ο θριαμβευτής της βραδιάς (και της σεζόν, εδώ που τα λέμε) απολαμβάνει το burger του έχοντας δίπλα του την αγαπημένη του και το... Oscar!

Ο Joaquin Phoenix "σάρωσε" όλα τα βραβεία φέτος. Ήταν χωρίς αμφιβολία η χρονιά του. Κάθε φορά που ανέβαινε στη σκηνή για να παραλάβει την κάθε τιμή που του γινόταν για τον "Joker" του, ο 45χρονος σταρ έκανε τη διαφορά.

Χθες, μεταξύ άλλων, ξεχωρίσαμε τη στιγμή που παραδέχτηκε ότι "Ήμουν κάθαρμα σε όλη μου τη ζωή, αλλά είμαι ευγνώμων που κάποιοι άνθρωποι μου έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία" ενώ ιδιαίτερη σημασία είχε η δήλωση ότι "πάνω από όλα αγαπά αυτή τη δουλειά γιατί του δίνει την ευκαιρία να μιλήσει εκ μέρους εκείνων που δεν έχουν φωνή".

Γνωστός για τη vegan επιλογή ως στάση ζωής, ο Joaquin μίλησε σχετικά και στον λόγο του αλλά αμέσως μετά την τελετή, έκανε πράξη τα λεγόμενά του, έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του, Rooney Mara, με την οποία μοιράζονται τα ίδια "πιστεύω" και επί αυτού του θέματος.

Μετά τα βραβεία λοιπόν, το διάσημο vegan ζευγάρι θέλησε να απολαύσει το αγαπημένο τους burger. Vegan, εννοείται. Ο φωτογραφικός φακός του Greg Williams ήταν εκεί και η πραγματικά απίθανη φωτογραφία κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου. Ιδού: