Oscars 2020: Τα άπταιστα ελληνικά της Rita Wilson και τα push ups του Tom Hanks στο κόκκινο χαλί [video]

10.02.2020
Oscars 2020: Τα άπταιστα ελληνικά της Rita Wilson και τα push ups του Tom Hanks στο κόκκινο χαλί [video]
Δεν πέρασε ούτε ένα 24ωρο από τη μεγαλύτερη γιορτή του παγκόσμιου κινηματογράφου και, φυσικά, κινούμαστε ακόμη στους ρυθμούς του.

Καθώς οι ώρες περνούν λοιπόν και έχουμε περάσει σε "δεύτερη" ανάγνωση των όσων είδαμε χθες το βράδι, προκύπτουν διάφορα "διαμαντάκια" που μπορεί να μας είχαν ξεφύγει.

Δύο τέτοια αφορούν αφορά σε ένα διάσημο, ισχυρό, αγαπημένο και πολύ... "δικό" μας ζεύγος, τον Tom Hanks και τη Rita Wilson.

Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός και παραγωγός που τελευταία έχει ξεκινήσει μια νέα καριέρα ως τραγουδίστρια, εμφανίστηκε απαστράπτουσε με μια χρυσή Tom Ford τουαλέτα στο πλευρό του συζύγου της, ο οποίος ήταν υποψήφιος για το Όσκαρ του Β΄Ανδρικού Ρόλου -ναι, αυτό που κέρδισε ο Brad Pitt.

Αρχικά έχουμε τον δις βραβευμένο με Όσκαρ 65χρονο ηθοποιό -και επίτημο πολίτη της Ελλάδας παρακαλώ- να πέφτει κάτω στο κόκκινο χαλί και να κάνει κάμψεις με απίστευτη ευκολία! Για ποιο λόγο; Μα... Προφανώς, επειδή, ακριβώς, μπορούσε! Ιδού:

Άξιος ο Tom. Και στη συνέχεια, ας περάσουμε στη σύζυγο Rita Wilson, η οποία σε άπταιστα ελληνικά απευθύνθηκε σε όλους "εμάς". "Γεια σας στην Ελλάδα", φώναξε. Βέβαια η Giuliana Rancic που τους έπαιρνε συνέντευξη εκείνη τη στιγμή δεν αντιλήφθηκε τι συνέβη και συνέχισε στην επόμενη ερώτηση κάπως αμήχανα. Δεν πειράζει όμως. Εμείς γνωρίζουμε!!!!!