No Time To Die: Το τραγούδι της Billie Eilish για τη νέα ταινία του James Bond και η ιστορία του

18.02.2020
No Time To Die: Το τραγούδι της Billie Eilish για τη νέα ταινία του James Bond και η ιστορία του
Το τραγούδι υπογράφει ο αδελφός της πολυβραβευμένης τραγουδίστριας, Finneas O'connell.

Τον Απρίλιο αναμένεται στους κινηματογράφους η νέα ταινία του Jameς Bond, όπου ο Daniel Craig αντιμετωπίζει τον 'κακό" Rami Malek -μεταξύ άλλων.

Η ταινία έχει τίτλο "Νο Time To Die". Τον ίδιο τίτλο έχει και το τραγούδι των τίτλων που ανατέθηκε στο "φαινόμενο- Billie Eilish και το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από λίγες μέρες.

Άκουσέ το, αν δεν το έχεις ακούσει ακόμη και διάβασε την ιστορία του στη συνέχεια.

Τη σύνθεση του τραγουδιού -όπως και των περισσότερων επιτυχιών της 18χρονης Billie υπογράφει ο αδελφός της, Finneas O'connell, ο οποίος αποκάλυψε πού και πώς γράφτηκε το συγκεκριμένο.

«Έγραψα το "No Time To Die" σε ένα λεωφορείο. Συγκεκριμένα, στις κουκέτες του λεωφορείου της περιοδείας μας», αποκάλυψε ο 22χρονος O'connell, συμπληρώνοντας :

«Μας δόθηκαν οι πρώτες 20 σελίδες του σεναρίου. Υποθέτω ότι είναι μέχρι το σημείο που το τραγούδι μπαίνει στην ταινία. Έτσι ανοίγουν όλες οι ταινίες του Bond. Έτσι, μπορέσαμε να διαβάσουμε τις πρώτες 20 σελίδες, κάτι που ήταν προφανώς απίστευτο. Μας έδωσε μια καλή κατεύθυνση και μια εικόνα για το πού θα "πέσει" το τραγούδι, και τον τόνο. Η Billie κι εγώ γράψαμε το τραγούδι και ηχογραφήσαμε το ντέμο, το έστειλα και το ολοκλήρωσα στο Λονδίνο με τον Hans Zimmer που έκανε την ενορχήστρωση και τον Johnny Marr»

Ιδού και το τρέιλερ της 25ης ταινίας με ήρωα τον θρυλικό Πράκτορα 007, όπως προβληθηκε στο πρόσφατο Super Bowl.